Zuhal Topal'la Sofrada 443. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 30 Eylül Puan Durumu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal'la Sofrada 443. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 443. Bölüm Full İzle Youtube

FOX TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada tüm heyecanı ile devam ediyor. Eğlenceli ve rekabet dolu yarışmada eğlence hiç bitmiyor. Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile ekranların en sevilen yarışması hafta içi her gün seyircisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması her hafta yeni gelin ve kaynanaların rekabetini ekranlara taşıyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerini sergilediği programda kaynanalar ise puan veriyor. Verdiği puanlarla kendi gelinini birinci yapmaya çalışan kaynanalar her zaman başarılı olamıyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmada her hafta farklı yarışmacıların rekabeti ekrana taşınıyor. Her hafta en yüksek puanı alarak birinci olan yarışmacı ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlarda oluyor.

Zuhal Topal İle Sofrada 29 Eylül Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın ilk 2 günü ve yarışmacısı geride kaldı. Haftanın ilk günü yarışan Arzugül Kara Koçyiğit günü 28 puan ile kapatmıştı. Dün yayınlanan 29 Eylül programında ise haftanın ikinci yarışmacısı Çiğdem Tat hünerlerini sergiledi. Zengin bir menü hazırlayan Çiğdem Tat dün yapılan puanlama ile günü 23 puan ile kapattı. Çiğdem Tat aldığı 23 puan ile haftanın ilk yarışmacısı Arzugül Kara Koçyiğit'in gerisinde kaldı.

Hafta boyunca yarışacak ve hünerleri sergileyecek olan 3 yarışmacının da alacağı puanlar merak ediyor. Hafta boyunca rekabet eden gelinlerin amacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olmak.

Zuhal Topal İle Sofrada 30 Eylül Puan Durumu Nedir?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 3. gün yarışması ise İpek Dobramir İvonava olacak. Haftanın 3. gününde mutfaktaki yetenekleri ile en yüksek puanı almaya çalışacak olan yarışmacının aldığı puan ise henüz belli değil. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında üçüncü gün yarışmacısı İpek Dobramir İvonava'nın puanı açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.