Doya Doya Moda 30 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda 58. Bölüm Puan Durumu

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 58. Bölüm Full İzle Youtube

Ekranların sevilen moda yarışması 3. sezonu ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Büyük beden 7 kadının kıyasıya rekabet içinde olduğu Doya Doya Moda yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Hem eğlendiren hem de öğreten yarışma hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Doya Doya Moda yarışmasında 7 tane büyük beden kadın moda konusundaki iddialarını kanıtlamaya ve büyük ödülü kazanmaya çalışıyor. Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu programda hafta boyunca en yüksek puanları toplayan yarışmacı, haftanın finalinde altın bilezikleri alıyor. Deneyimli jüri üyesi ile hem yarışan hem de modaya dair yeni şeyler öğrenen yarışmacılar psikolojik olarak da rekabet halinde. Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 14.00'da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda 29 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda dün yayınlanan 29 Eylül programında ilginç anları ekrana taşıdı. Yarışmacıların yaptıkları konseptlerle jüri karşısına çıktığı bölümde, yarışmacılar arasındaki ittifaklar da dikkat çekti.

29 eylül programında Özde ve Sabiha 20 puan alarak birinciliği paylaştı. Favori adaylar arasında olan ikili yine yaptıkları kombinler ile haftanın birincisi olmaya aday. Yarışmaya yeni katılan Aslı günü 6 puan ile kapatırken, gün sonuncusu 4 puan ile Zeynep Topçu oldu. Diğer yarışmacılardan Rümeysa 8 puan alırken, Birben ve Rabia ise 9 puan aldı.

Doya Doya Moda programında dün konuşulan başka bir konu ise yarışmacılar arasında kurulan ittifaklar oldu. Geçen haftalarda Birben ile sürekli tartışan Rabia'nın kurduğu ittifaklar tartışma konusu oldu. Daha önce Özde ile yakınlığı olan Rabia'nın son haftalarda Birben ile yakınlaşması dikkat çekti.

Doya Doya Moda 30 Eylül Puan Durumu Belli Mi?

Doya Doya Moda programında her gün farklı konseptlere uygun kombin hazırlayan yarışmacılar, kıyasıya rekabet ediyor. Hafta boyunca alınan tüm puanların önemli olduğu yarışmada bugün kimin birinci olacağı merak ediliyor. Doya Doya Moda programının 30 Eylül puan durumu açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.