MasterChef Türkiye 30 Eylül 2020 TV8 Canlı İzle! Masterchef Türkiye 68. Bölüm Düello Zamanı Kim Kazandı...

Masterchef 30 Eylül Full tek parça izle, Masterchef 68. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 68. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 30 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Türkiye 30 Eylül 2020 Canlı İzle

Dünyanın en zorlu yarışma programı MasterChef, rekabet dolu yeni bölümleri ile her akşam ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin en iyi şefini arayan jürinin zorlu yemekleri ve sunumları en iyi yapan takımı ve kişiyi seçtikleri yarışmada heyecan her geçen gün yükseliyor. MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunları, düelloları ve eleme oyunları ile her akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi ile takip edilen yarışma MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Alanlarının en iyisi olan şeflere kendilerini kanıtlamaya çalışan yarışmacılar, tüm güçleri ile kıyasıya yarışıyor. Her hafta dokunulmazlık oyunlarının oynandığı yarışmadan elenecek isimler merak ediliyor. MasterChef Türkiye, yeni düellolar ile bu akşam saat 20.00'da TV8'de.

MasterChef Türkiye Yarışmasında 29 Eylülde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasının dün yayınlanan 29 Eylül programında bu haftanın eleme adayları belli oldu. Hafta başında kırmızı ve mavi takımlar oluşturulmuştu. Dün yayınlanan programda ise takımlar haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynayarak, eleme adaylarını belirledi.

MasterChef Türkiye'de takımların dokunulmazlık mücadelesi için şefler arpa şehriyeli pilav, risotto, Çin pilavı ve Özbek pilavından oluşan bir menü hazırladı. Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanmış olan Barbaros kimin hangi yemeği yapacağını seçti. Kısıtlı süre içinde hazırlanan menülerin ardından tadım yapan şefler dokunulmazlığı mavi takıma verdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için yeniden kolları sıvadı. Bireysel dokunulmazlıkta Somer şefin imzalı yemeğini hazırlamak için yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Sürenin sonunda yapılan tadım ile şefler bireysel dokunulmazlığı Emir'e verdi. Bireysel dokunulmazlık kazanan Emir ilk eleme adayı olarak Esra'yı seçti. Diğer eleme adayı ise oy birliği ile seçilen Duygu oldu.

MasterChef Türkiye 30 Eylül Programı Tanıtımı

MasterChef Türkiye yarışmasında dün eleme adaylarının belirlenmesi ile bugün düello yapılacak. Düelloyu kimin kazanacağının merak edildiği yarışma bu akşam saat 20.00'da TV8'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.