Benim Adım Melek 33. Bölüm Full İzle! 30 Eylül Benim Adım Melek Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 33. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 34. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 30. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 34. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 33. Bölüm Full İzle Youtube

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek dizisi tüm heyecanı ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Çocukları ile yeni bir hayat kurmaya çalışan Melek'in mücadelesini anlatan dizi izleyiciler tarafından sevilerek takip ediliyor. Benim Adım Melek her hafta çarşamba günleri yeni bölümleri ile saat 20.00'da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin paylaştığı dizide gerilim ve heyecan her hafta artıyor. TRT1 ekranlarının güçlü yapımlarından Benim Adım Melek konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Benim Adım Melek 33. yeni bölümü ile bu akşam TRT1'de.

Benim Adım Melek Dizisi 32. Bölümde Neler Oldu?

Benim Adım Melek dizisi geçen hafta yayınlanan 32. bölümü ile gündeme oturdu. Yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Benim Adım Melek dizisinde geçen hafta Melek'in hastalığı ve Alpay'ın tutuklanması gerilimli anlara sebep oldu.

Alpay'ın sünnete gelmesine herkes şaşırır. Alpay'ın gelişi ile konakta oluşan gerginlikte zaten hasta olan Melek fenalaşır. Melek'in hastalığını gizlemeye çalışması iyice zorlaşmıştır. Melek Halil ile vakit geçirirken çocuklarıyla çok fazla ilgilenemez. Bu sırada çocuklar anneleri ile dedeleri arasında köprü olmaya çalışır.

Alpay'ın tutuklanmasına sinirlenen Funda evi terk eder. Kısa sürede hapisten çıkan Alpay yeni yıkımlara sebep olmaya başlar. Kenan intikam peşinde koşarken, Kadriye ise Kenan'ın evine göz koymuştur. Benim Adım Melek dizisi son bölümü ile seyirciyi meraka boğdu.

Benim Adım Melek Dizisi 33. Bölüm Fragmanı

Benim Adım Melek dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile yürekleri burktu. Alpay'ın intikam planları devam ediyor. Yangını çıkaran kişi Alpay mı sorusu da akılları kurcalamaya başladı. Melek'in hastalığının kötüye gitmesi de izleyiciyi üzüyor. Melek hastalığını daha fazla saklayabilecek mi sorusu ise merak ediliyor. Benim Adım Melek dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam TRT1'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.