Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Ekim 2020 ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 1 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 1 Ekim Canlı İzle

ATV ekranlarının  reyting rekortmeni gündüz kuşağı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Ekranların cesur sunucusu Müge Anlı ve ekibi uzun yıllardır olduğu gibi bu sezonda birçok olayı aydınlatıyor. Kayıpların bulunduğu, cinayetlerin çözüldüğü programın sunucusu Müge Anlı birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından söz ettiriyor.

Hafta içi her gün saat 10.00'da yayınlanan programda birbirinden farklı birçok gündem ele alınıyor. Müge Anlı programında ekranlara taşıdığı olay ve kişilerle Türkiye gündemini belirlemeye devam ediyor. Akıl almaz olayların Müge Anlı ve ekibinin derinlikli araştırmaları ile çözülmesi, seyirciyi ekrana kilitleyen sebeplerden biri olmaya da devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programının 30 Eylül Gündemleri

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde birçok gelişme yaşandı. Duygu Çelikten cinayetinin katil zanlısı Veli Ünder bulundu. Fethiye'ye yakın bir köyde günlerdir saklanan Veli Ünder cinayeti itiraf etti. Veli Ünder'in Fethiye'ye yakın bir köyde günlerdir saklandığı ve kendisine erzak getirildiği öğrenildi.

Dün yayınlanan programda Müge Anlı Aleyna Çakır olayının sonuna yaklaşıldığını açıkladı. Aleyna Çakır olayı ile ilgili yeni ifadelerin ortaya çıktığının belirtildiği programda cinayetin sonuçlanmasına az kaldığı açıklandı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının gündemlerinden biri olan kayıp Hasan Kiraz olayı ile ilgili de yeni gelişmeler yaşandı. Kısmi felçli olan kayıp Hasan Kiraz'ın trafik kazasından aldığı tazminatın abisi Hüseyin Kiraz tarafından Niyazi isimli bir adamla birlikte kullandığı ortaya çıktı. Abi Hüseyin Kiraz, Niyazi isimli kişinin kendisini tehdit ettiğini belirtti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 1 Ekim Canlı İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün yaşananlardan sonra, bugünkü programın gidişatı merak ediliyor. Özellikle Hasan Kiraz olayında, kayıp olduğu söylenen çocuğun aile tarafından öldürüldüğü iddiaları ortalığı karıştırdı. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni gelişmeler ile bugün ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.