Gelinim Mutfakta 1 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta 544. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 544. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 544. Bölüm Full İzle Youtube

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta bu sezonda tüm hızı ile devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı programda rekabet her geçen gün artarak devam ediyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı programda ödülleri kazanmak için yaşanan kıyasıya rekabet hafta içi her gün ekranlara geliyor. Eğlence ve rekabet dolu yarışma Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri yarışmada kaynanalar puan veriyor. Yarışmada gelinlerinin tabaklarını da tahmin etmeye çalışan kaynanalar puanlama yaparken zorlanıyor. Günün ve haftanın birincisi olacak yarışmacı, Onur Büyüktopçu'nun da puan vermesi sonucu belli oluyor. Kanal D ekranlarının en sevilen yarışması Gelinim Mutfakta izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan yarışmacı ise altın bileziklerin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Gelinim Mutfakta 30 Eylül Programında Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta programında bu hafta Zeynep, Ayşe, İlayda ve yeni kayılan gelin Ümran kıyasıya rekabet ediyor. Yarışmanın favori isimlerinden Zeynep ve Ayşe arasındaki rekabet gitgide artıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının dün yayınlanan bölümünde yarışmacılar en iyi içli köfteyi yapmak için rekabet etti. 22 puan alan Ayşe günün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı. Günün birincisi olan Ayşe'yi 18 puanla İlayda takip etti. 14 puan alan Zeynep 3. olurken yeni yarışmacı Ümran ise 8 puan ile günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta Yarışması 1 Ekim  Birincisi Kim?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali yaklaşırken heyecan da yükseliyor. Haftanın ilk 3 gününün geride kaldığı programda bugünün birincisi olacak yarışmacı ise merak ediliyor. Zeynep ve Ayşe'nin yakın puanlara sahip olması, haftanın birincisinin kim olacağı konusundaki tahminleri de zorlaştırıyor. Her gün alınan puanlarla dengelerin değiştiği yarışmada heyecan dorukta.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 1 ekim puan durumu henüz belli değil. Saat 13.15'te yayınlanacak olan programın bugünkü puanları netleştikten sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.