Kuaförüm Sensin 1 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu? Kuaförüm Sensin 338. Bölüm Puan Durumu

Milyonlarca kişinin severek izlediği Kuaförüm Sensin 338. Bölüm Full izle seçeneği ile sizlere yeni bölümü ulaştırmak istedik. Yarışmaları izlemekten keyif alıyorsanız Kuaförüm Sensin yarışması tamda sizler için. Saçların diğer saçlarla yarıştığı bu yarışmada hepimizi farklı detaylar bekliyor. Sizlerde bu yarışmanın tüm detaylarına ulaşmak için bizleri takip edebilirsiniz…

Kuaförüm Sensin 338. Bölüm Full İzle Youtube

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Kuaförüm Sensin bu sezonda hafta içi her gün ekranlarda olmaya devam ediyor. En iyi kuaför ve makyözlerin yarıştığı programda, yarışmacılar en yüksek puanı almak için rekabet ediyorlar. Çiğdem Batur'un başarılı sunumu ile ekrana gelen yarışma izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri koltuğunda Işıl Rençber, Adnan Serter, Seçkin Süngüç ve Fatih Ürek oturuyor. Alanlarının en deneyimli isimleri olan jüri üyeleri en yetenekli takımı seçmek için her ayrıntıyı konuşuyor. Kuaförüm Sensin yarışmasında izleyiciler keyifli vakit geçirirken, saça ve makyaja dair de yepyeni bilgiler alıyorlar. Yarışmada kendisini kanıtlamak ve ödül kazanmak isteyen yarışmacılar, her konsept için kıyasıya mücadele ediyorlar. Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.30'da Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Kuaförüm Sensin Yarışmasında 30 Eylül Birincisi Kim Oldu?

Kuaförüm Sensin yarışması dün yayınlanan bölümü ile haftanın ilk 3 gününü geride bırakarak, finale yaklaştı. Haftanın finaline az kalması heyecanı arttırırken yarışmacıların hırsı da yükseldi.

Kuaförüm Sensin yarışmasının dün yayınlanan 30 Eylül programında favori takımlarda Tayfun ve Serap birinci oldu. 30 Eylül yarışmasında fularlı saçlar ve yoğun kirpikler konseptini en iyi yapan takım 15 puan aldı. Tayfun-Serap takımını 14 puan alan Taner- Aslı takımı takip ederken, bu hafta yarışmaya başlayan Mustafa-Dilara takımı ise 10 puan ile günü son sırada kapattı. Haftanın finali yaklaşırken 2 gündür sonuncu olan Mustafa- Dilara takımı elenecek mi soruları da akıllara geldi.

Kuaförüm Sensin 1 Ekim Puan Durumu Nedir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının 1 Ekim puan durumu henüz belli değil. Yarışma bugün haftanın 4. gün bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın finalinin çok yaklaşmış olması yarışmacıların mücadelesini gerilimli bir hale getirirken, elenen ismin kim olacağı ise merak ediliyor.

Kuaförüm Sensin yarışması hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 13.15'te Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Yarışmanın bugünkü bölümü yayınlandıktan sonra takımların puan durumuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.