Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full İzle! 1 Ekim Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full İzle Youtube

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm heyecanı ile kaldığı yerden devam ediyor. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisinde sular hiç durulmuyor. Yıllardır kavuşamayan iki aşığın hikayesini dramatik bir dille anlatan dizide bir ailenin çöküşü de ekranlara taşınıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam ATV'de.

Başrollerini Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Vahide Perçin'in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sezonda heyecan hiç bitmiyor. Ailesini korumaya çalışan bir kadının yaptıkları yüzünden, aşklarını yaşayamayan Züleyha ve Yılmaz'ın hikayesi izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova her hafta perşembe günleri yeni bölümleri ile saat 20.00'da izleyicisi ile buluşuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölümde Neler Oldu?

Biz Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta yayınlanan bölümü ile seyirciye heyecan dolu anlar yaşattı. Züleyha'nın itirafı ile biten dizinin bu haftaki bölümü merakla bekleniyor.

Züleyha'yı vuran Müjgan panik içinde neler olacağını düşünüyor. Züleyha'nın Yılmaz'a bir şey anlatmasından korkan Müjgan kendi kendini ikna etmeye çalışıyor.

Yıllarca oğlu Demir için birçok kişinin hayatı ile oynayan Hünkar kendisi ile hesaplaşıyor. Yıllar önce kosasından gördüğü ihaneti şimdi de oğlundan görmeye dayanamayan Hünkar intikam planları yapmaya başlıyor. Sevda'yla uzun süredir dert ortağı olan Demir ise annesinin canını yakmaya devam ediyor. Hünkar ve Demir hesaplaşmasının nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 65. bölüm finalinde Züleyha'nın Yılmaz'a gerçekleri anlatması izleyenleri şaşırttı. Yıllardır olacaklardan korkan Züleyha her şeyi kenara bırakıp Yılmaz'a Adnan'ın babası olduğunu söyler. Defalarca ölümden dönen Züleyha her şeyi göze alıp Yılmaz'a gerçekleri anlattı. Şimdi Yılmaz'ın ne yapacağı ise büyük merak konusu.

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan son bölümden sonra merakla beklenen 66. bölüm fragmanı yayınlandı. 66. bölüm fragmanında Hünkar ile Yılmaz çatışması devam ederken, Yılmaz ile Züleyha'nın bir arada olması izleyenleri sevindirdi. Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen yepyeni bölümü ile bu akşam ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.