Mucize Doktor 31. Bölüm Full İzle! 1 Ekim Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor 31. Bölüm izle! Söz konusu araştırmaları yapan kişiler için Mucize Doktor 31. Bölüm tek parça izle makalemizi hazırladık. Makalemizin içeriğinden hem Mucize Doktor 31. Bölüme ulaşabilir, hem Mucize Doktor 32. Bölüm fragmanına göz atabilirsiniz. İşte ekranların en sevilen dizisi Mucize Doktor 31. Bölüm ve tüm detayları…

Mucize Doktor 31. Bölüm Full İzle Youtube

Perşembe günlerinin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor yeni hikayeleri ile her hafta reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Ekranların sevilen dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Ali Vefa'nın eğlenceli ve naif hikayesi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Mucize doktor kimi zaman dramatik kimi zaman neşeli senaryosu ile seyirciden tam not almaya devam ediyor.

Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi oyuncuların paylaştığı Mucize Doktor dizisi savant sendromu olan Ali Vefa'nın iyi bir doktor olmaya çalışırken yaşadığı olayları ve mücadelesini anlatıyor. Savant sendromlu Ali Vefa'nın farklılıkları ile mücadelesi, doktor olmaya çalışması ve aşkı izleyenlere duygulu anlar yaşatıyor. Mucize Doktor dizisi her hafta perşembe günü saat 20.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Mucize Doktor Dizisi 30. Bölümde Neler Oldu?

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta yayınlanan 30. bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Ali'nin manevi babası Adil hoca ve bebek ile ilgili ne yapacağını bilemeyen doktorlar çaresiz kalıyor.

Nazlı'nın desteği ve sevgisi ile kötü günleri unutmaya çalışan Ali, Adil hocanın hastalığı ile sarsılıyor. Ali Vefa'nın çok sevdiği Adil Hoca'nın düşüp bayılması ile ağır bir hastalığı olduğu ortaya çıkar. Çözümü olmayan bu hastalık karşısında herkes çaresiz kalırken Ali Vefa çözüm bulmak için çabalamayı bırakmaz.

Bir taraftan Adil Hoca'nın durumuna üzülen ve ne yapacağını bilemeyen Ali diğer taraftan da her gün zamanı biraz daha azalan bebeği düşünür. Bebeği ve Adil hocayı kurtarmak için kendini paralayan Ali'nin aklına bir fikir gelir.

Mucize Doktor Dizisi 31. Fragman Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ali Vefa'nın ameliyat için Adil Hoca'nın kızını ikna etmeye çalışması dikkat çekiyor. Kızını ikna edip, Adil Hoca'yı kurtarmak isteyen Ali Vefa ile Nazlı yakınlaşmaya devam ediyor. Beliz ile Ferman'ın bebeği evlat edinip edinmeyeceği ise henüz belli değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.