Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Ekim 2020 Canlı İzle! Esra Erol Son Bölüm Full İzle…

Esra Erol 2 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 20 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 2 Ekim 2020 Canlı İzle

ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen reality programı Esra Erol hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Seyirci tarafından yoğun ilgi gören Esra Erol programı akıl almaz olayları açığa çıkarmaya devam ediyor. Reality programla birçok ailenin hayatına dokunan Esra Erol, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ekranların sevilen programı hafta içi her gün saat 16.20'de ekrana geliyor.

Uzun yıllardır dağılan aileleri toplayan, dağılmış hayatlara yardım eli uzatan Esra Erol ve ekibi bu sezonda hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Esra Erol ve ekibi sürekli yeni gündemlerle ekranda oluyor. Birçok farklı vakayı açıklığa kavuşturan ekip seyirci tarafından ilgi ile takip ediliyor. Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı reality programı tüm heyecanı ve yeni gündemleri ile hafta içi her gün saat 16ç20'de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Esra Erol'da 1 Ekim Perşembe Günü Neler Yaşandı?

Esra Erol'un dün yayınlanan 1 ekim programında akıl almaz olaylar yaşandı ve yalanlar açığa çıkarıldı. Yüzleşmelerin de yaşandığı programda yeni gelişmeler ortaya çıkı.

Esra Erol 8 aydır kayıp olan Arzu Ulu'yu buldu. 8 ay önce çocuklarını da bırakıp Eray Eroğlu ile ortadan kaybolan Arzu Ulu programa katıldı. Arzu Ulu'nun nerede olduğuna dair yaptığı açıklamalar ve olayın arka planı konuşuldu.

16 yaşında hamile kalan genç kıza Esra Erol yardım eli uzattı. Mağdur edilen genç kız Esra Erol'un desteği ile yeni bir hayata başlıyor.

Eski kocası Halil İbrahim'e kaçan Zemzem ile ilgili son gelişmeler konuşuldu. Evini terk edip eski kocasına kaçan Zemzem ailesi ile programda yüzleşti.

Esra Erol 2 Ekim Programı

Esra Erol'un bugün ekrana gelecek 2 ekim programında yaşanacaklar merak ediliyor. Dünkü programda yaşanan yüzleşmelerden sonra neler olacağı kafalarda soru işareti yaratmaya devam ediyor. Esra Erol'da bugün Arzu Ulu olayının arka planı konuşulacak.

Hafta içi her gün ekranlara gelen reality programı Esra Erol yaşanan yeni gelişmeler ve yeni gündemlerle bugün saat 16.20'de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.