Zuhal Topal'la Sofrada 445. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 2 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 445. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 445. Bölüm Full İzle Youtube

FOX TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Zuhal Topal'ın başarılı ve eğlenceli sunumu ile yoğun ilgi gören programda her hafta birbirinden renkli yarışmacılar yerlerini alıyor. Gelin ve kaynanalardan oluşan takımların kıyasıya rekabet ettiği yarışma zaman zaman gergin zaman zaman eğlenceli anları ekrana taşıyor.

Gündüz kuşağının sevilen programında gelin ve kaynanalar yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerini sergilediği programda kaynanalar ise puan veriyor. Zuhal Topal'ın ve kaynanaların puanları ile haftanın birincisi seçiliyor. Her hafta 5 gelin ve kaynana takımının yarıştığı programda haftanın birincisi 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması rekabet dolu yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim Yarışmacısının Puan Durumu Nedir?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında dün yayınlanan bölüm ile haftanın finaline çok yaklaşıldı. Bugün son yarışmacı da performansını gösterdikten sonra büyük ödülün sahibi belli olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada programında dün hünerlerini gösteren 4. gün yarışmacısı Semra Taşkın oldu. Zuhal Topal''dan ve kaynanalardan toplam 31 puan olan Semra Taşkın'ın haftanın 1.si olup olamayacağı ise merak edildi. Semra Taşkın aldığı 31 puan ile kendinden önceki 3 yarışmacıyı geride bıraktı. Bugün yarışacak olan son gün yarışmacısının performansına göre haftanın 1.si belli olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada programında finale bu kadar yaklaşılmışken heyecan da git gide yükseliyor. En yüksek puanı şimdilik elinde tutan Semra Taşkın'ın finaldeki durumu merak ediliyor. Son gün yarışmacısı olan Aslıhan Çerkezoğlu'nun puanları ise henüz belli değil.

Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün haftanın son gün yarışmacısı hünerlerini gösterecek. Haftanın birincisinin belli olacağı 2 ekim programı seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada programında 28 eylül 2 ekim haftasının 1.si henüz belli değil.

Gündüz kuşağının en sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün olduğu gibi bugün de heyecan dolu final bölümü ile FOX TV ekranlarında olacak. Program saat 16.00'da izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.