Gelinim Mutfakta 2 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta 545. Bölüm Canlı İzle

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 545. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 545. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta dizisi yoğun ilgi ile takip ediliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışmada birbirinden renkli takımlar hünerlerini gösteriyor. Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün 13.15'te ekrana gelmeye devam ediyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Gelinlerin her gün belirlenen yemeği en iyi şekilde yapmaya çalışırken, kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puan veriyor. Gelinlerinin tabağını tahmin etmeye çalışan kaynanalar tahminlerine göre puanlama yapıyor. Onur Büyüktopçu'nun da puan verdiği yarışmada günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan yarışmacı ise altın bileziklerin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta yarışması rekabet ve heyecan dolu bölümleri, büyük ödülleri ile hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Gelinim Mutfakta 1 Ekim Günü Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının dün yayınlanan bölümünde yine rekabet ve heyecan artmıştı. Haftanın finaline bu kadar yaklaşılmışken gelinler en yüksek puanı almak için kıyasıya yarıştı. Yarışma esnasında kazanma hırsı ile gergin konuşmalar da yaşandı. Gelinlerin tüm hafta hünerlerini gösterdiği ve kazanmak için can attıkları bu hafta da kaynanaların hiçbiri yüksek performans gösteremedi. Hafta boyunca birçok kaynana gelininin tabağını tahmin edemedi.

Gelinim Mutfakta yarışmasının dün yayınlanan bölümü ile günün birincisi Ayşe oldu. 21 puanla birinci olan Ayşe'nin bu hafta bilezikleri kazanması bekleniyor. Bununla beraber 1 ekim programında İlayda ve Zeynep 16 puan ile ikinciliği paylaştı. Ümran ise 12 puanla son sırada yer aldı.

Gelinim Mutfakta Programı Haftanın Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın son programı yayınlanacak ve altın bileziklerin sahibi belli olacak. Hafta boyunca kıyasıya mücadele eden gelinlerden biri altınları kazanırken biri de eleme postasına düşecek. Hafta boyu gösterilen performanslar ve alınan puanlar göz önünde bulundurulursa altın bileziklere en yakın isim  Ayşe gibi görünüyor. Yarışmaya bu hafta gelen Ümra ise eleme postasına gitmeye en yakın olan yarışmacı. Şu anki puan durumları ile tablo bu şekilde gözükse de bugün alınan puanlarla dengeler değişebilir.

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi ve altın bileziklerin sahibi henüz belli değil. Yarışma yayınlandıktan sonra haftanın birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.