Bay Yanlış Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 2 Ekim Bay Yanlış Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren izleyicilerine kendini çok sevdirmiş bir dizi olan Bay Yanlış 14. Bölüm tek parça izle ile dizinizi reklam arası bile vermeden tek parça haline sizlere hazırladık. Bay Yanlış 14. Bölüm izle kısmına tıklayarak sizlerde Bay Yanlış 14. Bölümünü izleyebilirsiniz. İşte seyircileri ekranlara kilitleyen Bay Yanlış 14. Bölümü sizlerle…

Bay Yanlış Dizisi 14. Bölüm Full İzle Youtube

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Bay Yanlış cuma akşamları seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting rekorları kıran başarılı yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Bay Yanlış dizisinde olay hiç bitmiyor. Her hafta başka bir maceranın yaşandığı dizi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Bay Yanlış dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman'ın paylaştığı dizi zor ve eğlenceli bir aşk hikayesini anlatıyor. Bay Yanlış olarak da bilinen çapkın Özgür ile evlilik hayalleri kuran  Ezgi'nin arasında başlayan aşkın zaman zaman komik zaman zamansa dramatik anlatımıyla, izlenme rekorları kıran dizi yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.

Bay Yanlış Dizisi 13. Bölümde Neler Oldu?

Bay Yanlış dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde karşısında polisleri gören Ezgi çok sinirlenir ve karakola gidip ifade vermek zorunda kalır. Bu şikayetin arkasında Tolga olduğunu düşünen Özgür ise deliye döner. İfadesini verince serbest bırakılan Ezgi'nin içi soğumaz. Suçsuz olduğunu ispatlamaya karar verir. Bu sırada Özgür'ün desteği ile birbirlerine bağlılıkları bir kere daha ortaya çıkar.

Cansu ve Levent'in evlenmesine az kalmışken, yaşadığı kötü şeyleri geride bırakan Ezgi Cansu için bekarlığa veda partisi yapmaya karar verir. Cansu kendisine hazırlanan sürprize çok sevinir. Bu sırada barmen Emre de Levent için bekarlığa veda düzenler. Ancak erkeklerin bekarlığa veda partisinde yaşananlar kızların hiç hoşuna gitmez.

Bay Yanlış Dizisi 14. Bölüm Yayınlandı Mı?

Bay Yanlış dizisinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Yayınlanan 14. bölüm fragmanında Ezgi ve Özgür'ün eğlence dolu kamp deneyimleri dikkat çekerken, Özgür'ün evlenme teklifi etmesi ise izleyenleri sevindirdi. Bay Yanlış yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.