Çatı Katı Aşk 13. Bölüm Full İzle! 3 Ekim Çatı Katı Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çatı Katı Aşk 13. Bölüm izle seçeneği sayesinde sizlerde çok sevilen Çatı Katı Aşk dizisinin 13. Bölümünü aralıksız bir şekilde izleyebilirsiniz. Aranan en çok diziler arasında yer alan Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümünü izlemek istiyorsanız seçeneğe tıklayarak kolay bir şekilde Çatı Katı Aşk son bölüm izleyebilirsiniz. Ekranların sevilen dizisini kesintisiz ve çözünürlüğü en iyi şekilde izlemeniz için seçeneklerden birine tıklamanız yeterlidir. İyi seyirler dileriz…

Çatı Katı Aşk 13. Bölüm Full İzle Youtube

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk yeni bölümleri ile her hafta izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile sevilen dizi yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Cumartesi günlerinin sevilen dizisi yeni maceralar ile izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Çatı Katı Aşk Dizisinin başrollerini Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı oynuyor. Çatı katına Yasemin ve Ateş isimli 2 kişinin taşınması ile Yılmaz ailesinin değişen hayatlarının konu alındığı dizinin eğlenceli anlatımı seviliyor. Çatı Katı Aşk dizisi her hafta merakla beklenen yeni bölümleri ile cumartesi günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Çatı Katı Aşk Dizisinin 12. Bölümünde Neler Yaşandı?

Çatı Katı Aşk dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde yeni sırlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aşıklar aynı evin içinde gizli gizli aşk yaşamaya devam ederken, birbirleri ile ilgili yeni sırlar öğreniyor ve beklenmedik olaylar yaşıyorlar.

Çatı Katı Aşk dizisinde geçen hafta Asaf'ın gelmesi ile Yılmaz ailesinde büyük gerginlik yaşanır. Gülriz ve Ateş'in baskıları ile evden çıkarılan Asaf hala çok öfkelidir. Asaf'ın öfkesi devam ederken Yılmaz ailesinde de gerginlik sürmektedir. Celal tüm ev halkının bu kadar gerilmesine dayanamaz ve aile içinde felekten bir gece çalmaya karar verir. Ancak sadece ailesini bu gecede ister. Her zaman davetsiz misafir olan Yasemin ve Ateş de bu geceye katılır.

Şenay'ın kim olduğunu bulmaya çalışan Ateş, bu sırada Ayşen ile ilgili bir gerçeği öğrenir ve şok olur. Bu konuyu Ayşen'le konuşmaya giden Ateş gizlice buluştukları yerde bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz sadece Ateş'i değil Demir ve Yasemin aşkını da zora sokacaktır.

Çatı Katı Aşk Dizisinin 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çatı Katı Aşk dizisinin geçen haftaki bölümünden sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Yasemin'in ailesinin gelmesi ortalığı karıştırır. Eğlenceli ve aşk dolu sahneleri ile dikkat çeken fragman yeni bölüm heyecanını arttırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.