Kalk Gidelim 122. Bölüm Full İzle! 3 Ekim Kalk Gidelim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

En eğlenceli ve en sevilen diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisine ulaşmak ve son bölümlerini izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Kalk Gidelim 122. Bölüm izlemek ya da Kalk Gidelim son bölüm izlemek için tıklayabilirsiniz ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim 122. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız bölüme ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kalk Gidelim 122. Bölüm Full İzle Youtube

TRT1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kalk Gidelim eğlenceli bölümleri ile cumartesi günleri seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Köy hayatını anlatan dizi yayınlandığı günden bu yana seyirciden tam not almayı başarıyor. TRT 1'in başarılı yapımlarından Kalk Gidelim neşe ve entrika dolu yeni bölümleri ile her cumartesi ekrana geliyor.

Başrollerini Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Uğur Özkan gibi isimlerin paylaştığı Kalk Gidelim dizisi Mustafa Ali ve ailesinin yıllar önce bıraktığı köy hayatına geri dönmesi ile gelişmeye başlayan olayları anlatıyor. Bu ailenin köye gelmesi ile köy halkı her gün yeni bir macera yaşamaya başlıyor. Kalk Gidelim Dizisi eğlenceli anlatımı ile her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Kalk Gidelim 121. Bölümde Neler Yaşandı?

Kalk Gidelim dizisinin geçen haftaki bölümünde Seyfettin evinin bahçesindeki çukuru dozerle kapatır. Bu sırada Mustafa Ali ise çukurun içindedir. Bu sahne eğlenceli anlara sebep olurken Ercan Meryem'den kaçmaya devam eder.

Meryem Ercan'ı bulmak için ne yol denerse denesin başarılı olamaz. Bu sırada Nurcan, Ercan'ı Duru'nun sakladığını düşünür. Bu sırada ölüm korkusu yaşayan İsmail hastaneye aylık kontrolünü yaptırır ve sonuçları beklemek için Meryem'in dükkanına gider. Sağlığı ile ilgili iyi haber alan İsmail'in sevincini Meryem'le paylaşması dedikodulara sebep olur.

Seyfettin ve Nurcan, Ercan'ın Meryem'den neden kaçtığını öğrenince bu işin altında İsmail'in olduğunu düşünür. Bunu Meryem'e de anlatırlar. İsmail'in herkesi kandırdığını düşünen Meryem pişman olur ancak yapacak bir şey yoktur. Ercan'ın yaptığı plan İsmail'i suçlu konumuna düşürür.

Kalk Gidelim 122. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kalk Gidelim dizisinde geçen hafta yaşananlardan sonra Ercan ve Meryem hikayesinde neler olacağı merak ediliyor. Son bölümden sonra yayınlanan fragman ile seyirci yeni bölümü beklemeye başladı. Kalk Gidelim dizisi yani bölümü ile bu akşam TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.