Müge Anlı Tamamı Tek Parça 5 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı izle!

Müge Anlı 5 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 5 Ekim Canlı İzle

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan programda kayıplar bulunuyor, şüpheli olaylar açığa çıkarılıyor. Çözdüğü birçok cinayet ile Müge Anlı ve ekibi gündem yaratmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının en sevilen programı yeni gündemler ile hafta içi her gün saat 10.00'da ekrana gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan cesur sunucu Müge Anlı ele aldığı konularla gündemi belirlemeye devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından söz ettiren sunucu programındaki gündemler ve açıklamalar ile olay yaratıyor. Gündüz kuşağının en sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yıllardır olduğu gibi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında geçen hafta yine birçok konu ele alındı. En dikkat çeken başlıklardan birisi ise Hasan Kiraz'ın şüpheli kaybı oldu. Babası ile çalıştığı bahçeden eve gidiyorum diye ayrılan Hasan Kiraz'dan 3 yıldır haber alamayan ailesi Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felçli olan 23 yaşındaki Hasan Kiraz olayındaki son gelişmeler merakla takip ediliyor. Hasan Kiraz'a sigortadan yatan paranın öldürülme sebebei olup olmadığı araştırılıyor.

Hasan Kiraz'ın kaybından sonra hesabına yatan sigorta parasının abisi tarafından yasal olmayan yollardan kullanılması ise dikkat çeken durumlardan biri. Niyazi adlı kişi tarafından tehdit edildiğini belirten abi Hüseyin Kiraz cinayet şüphelisi olabilir mi? Hasan Kiraz'ın sigorta parasını almak için ailesi tarafından öldürüldüğü iddialarının sonucu ne olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Ekim Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında geçen haftanın gündemine oturan Hasan Kiraz olayındaki gelişmeler merak ediliyor. Müge Anlı'nın başka bir gündemi ise 2 yıldır kayıp olan Saliha Çalışkan.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni haftanın ilk yayını ile 5 ekim günü ekrana gelecek. 5 ekim programında Hasan Kiraz olayındaki yeni gelişmeler ve Saliha Çalışkan vakasının arka planı konuşulacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni gelişme ve gündemlerle bugün saat 10.00'da ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.