Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Ekim Canlı İzle! Bugünün Ankara'lı Sanatçıları Kim? Stüdyoda Ankara Havası Var

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Ekim Canlı İzle

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün Star TV ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Demet Akalın ve Alişan'ın dobra ve eğlenceli sunumu ile program hergün seyirciden tam not almayı başarıyor. Magazinden mutfağa, sağlıktan astrolojiye birçok gündemin konuşulduğu program seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sabahları kıpır kıpır ve neşeli bir güne başlatan program yoğun ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı zengin içeriği ile izleyiciye keyifli saatler sunuyor. Yayınlandığı hergün sanat camiasının farklı isimlerini konuk eden programda , sanatçıların özel açıklamalarının yanı sıra magazin gündemi de konuşuluyor. Mutfak köşesinde birbirinden lezzetli ve ekonomik menü tariflerinin verildiği programa katılan birçok doktor ise sağlıklı yaşamın ipuçlarını anlatıyor. Zengin içeriği ve renkli konukları ile sabahları neşeli hale getiren Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün saat 09.45'te seyircisi ile buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programında Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Hafta içi günlerin sevilen sabah programı geçen hafta da birçok konuğu ağırladı. Geçen hafta programda sağlık gündemleri yoğun olarak konuşuldu ve seyirciye sağlıklı tarifler verildi. Sabahların eğlenceli programında her hafta olduğu gibi geçen haftada birçok magazin gündemi konuşuldu ve konuklar özel açıklamalar yaptı. Özellikle haftanın son konukları Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün de katılımı ile program kıpır kıpır ve neşeli bir havada geçti.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının 5 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı 5 ekim günü yeni haftaya başlıyor. Yeni haftada da birçok konunun ve konuğun uğrak yeri olacak programda eğlence hiç bitmiyor. Programın 5 ekim konukları ise coşkulu Ankara havaları ile bilinen Ayşe Dinçer ve Hüseyin Kağıt olacak. İkilinin şarkıları ile stüdyoda eğlenceli bir müzik keyfi yaşanacak. Programın diğer konuğu ise Prof. Dr. Kadir Demir olacak. Kadir Demir mide ve bağırsak sağlığına dair bilinmeyenleri anlatacak. Bilgi ve neşe dolu bölümü ile Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.