Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 5 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 5 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 5 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 5 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 5 Ekim 2020 Canlı İzle

ATV ekranlarının en sevilen reality programı Esra Erol hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programda dağılmış aileler bir araya getiriliyor, kayıplar bulunuyor. Uzun yıllardır ekibi ile beraber birçok vakayı aydınlığa kavuşturan Esra Erol yeni olaylara ışık tutmaya devam ediyor. Yeni sezonda da hız kesmeden çalışmaya devam eden Esra Erol ve ekibi seyirciden tam puan alıyor.

ATV ekranlarının bir numaralı reality programında birbirinden çarpıcı olaylar gündeme geliyor. Akıl almaz olayların araştırıldığı ve yüzleşmelerin yaşandığı program izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Esra Erol ve ekibinin yoğun çalışmaları sonucu birçok olay açıklığa kavuşturuluyor. Esra Erol uzun yıllardır olduğu gibi hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Esra Erol'da 2 Ekim Programında Neler Oldu?

Esra Erol'da 2 ekim günü haftanın son programı ekranlara geldi. Geçen haftanın son programında birden çok gündem ekranlara taşındı.

Esra Erol'da bulunan %65 engelli Semra Yıldırım ile annesi canlı yayında buluşmuştu. Semra Yıldırım kayıp olduğu dönemde beraber olduğu Volkan ile ayrıldı. Annesi ile Belçika'ya dönmeye karar veren Semra Yıldırım Volkan adlı kişiyle ilişkisini sonlandırdı. 2 ekim günü yaşanan ayrılık stüdyoda üzücü anlara sebep oldu.

Esra Erol'un diğer gündemlerinden biri ise çocuklarını bırakıp evi terk eden Arzu ve kocası Tolga'nın yüzleşmesi oldu. Aylardır çocuklarını görmeye Arzu pişmanlığını anlattı. Kocası Tolga'nın Arzu'yu affedip etmeyeceği ise henüz belli değil.

Esra Erol 5 Ekim Programı Gündemleri Neler?

Esra Erol'da geçen hafta yaşanan buluşmalar, yüzleşmelerden sonra yaşanacaklar merak ediliyor. Hala araştırılmaya devam edilen gündemler ve aranan kayıplarla ilgili gelişmeler haftanın ilk programı olacak 5 ekimde Esra Erol'da ekrana taşınacak. Arzu ile Tolga olayındaki son durum ve daha fazlası bugün Esra Erol'da konuşulacak.

ATV ekranlarının en çok izlenen reality programı yeni gelişme ve gündemlerle bugün saat 16.20'de seyircisi ile buluşacak. Çarpıcı olayların konuşulacağı program hafta içi her gün ATV'de yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.