Zuhal Topal'la Sofrada 446. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 5 Ekim Puan Durumu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 446. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 446. Bölüm Full İzle Youtube

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında heyecan hız kesmeden devam ediyor. FOX TV'nin en sevilen gündüz kuşağı programlarında Zuhal Topal'la Sofrada yayınlanan her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında rekabet ve heyecan her zaman zirvede. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da FOX'ta.

Gelin ve kaynanaların takım olarak yarıştıkları programda haftanın birincisi 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinlerin mutfakta hünerlerini sergiledikleri, kaynanaların ise kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışarak puan verdikleri yarışmada her bölümde rekabet artıyor. Zuhal Topal'ın da verdiği puanlar belirlenen birinci her hafta cuma günleri açıklanıyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı farklı lezzetlerin ve renkli yarışmacıların buluştuğu yeni bölümleri ile hafta içi her gün FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Eylül 2 Ekim Haftasının Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada programında geçen hafta yine 5 farklı gelin mutfaktaki yeteneklerini sergiledi. Haftanın son yarışmacısı Aslı Çerkezoğlu'nun de performansını göstermesi ile birinci belli oldu. Son güne kadar 31 puan ile zirveyi elinde tutan Semra Daşgın birinciliği 32 puan alan Aslı Çerkezoğlu'na kaptırdı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışma programında eğlence ve rekabet dolu bir hafta daha geride kaldı. Geçen haftanın Aslı Çerkezoğlu'nun kazandığı final bölümü ile sonlandığı programda bu hafta yeni yarışmacılar yerlerini alacak.

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Ekim Günün Birincisi Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 5 ekim günü yeni hafta başlıyor. Yeni gelin ve kaynanaların rekabet edecekleri 5-9 ekim haftasının birincisi şimdiden merak konusu oldu. Zuhal Topal'la Sofrada programının bu haftaki yarışmacıları ve 5 ekim günü puan durumu henüz belli değil. Yarışanın ilk gün yarışmacısı ve puanı belli olduktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.