Zuhal Topal'la Sofrada 448. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 448. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 448. Bölüm Full İzle Youtube

Zuhal Topal'la Sofrada programı yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan programda eğlence ve rekabet her gün devam ediyor. Ekranların en eğlenceli yemek yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da ekrana geliyor. İçeriği, menüleri ve sunumu ile göz dolduran program en sevilen gündüz kuşağı yarışması olmaya devam ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışma programında gelin ve kaynanalar takım oluyor. Her hafta 5 gelin ve kaynananın rekabet ettiği yarışmada takımlar haftanın birincisi olmaya çalışıyor. Haftanın en yüksek puanını toplayıp birinci olan yarışmacı ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın her günü farklı bir gelin hazırladığı menü ile mutfaktaki hünerlerini gösteriyor. Gelinler mutfakta performans sergilerken kaynanalar ise tadım yaparak puan veriyor. Kaynanaların kendi gelinlerini 1. yapmaya çalıştıkları programda Zuhal Topal'ın da verdiği puanlarla haftanın birincisi seçiliyor. Hafta boyunca yarışan gelinlerden en yüksek puanı alan haftanın finalinin yapıldığı cuma günü ödülüne kavuşuyor. Eğlence ve rekabetin hep yüksek olduğu program Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ile hafta içi her gün FOX TV'de.

Zuhal Topal'la Sofrada 447. Bölüm Yarışmacısının Puan Durumu Nedir?

Zuhal Topal'la Sofrada programında dün yayınlanan bölüm ile haftanın 2. günü de geride kaldı. Haftanın ikinci gününde marifetlerini gösteren gelin ise Elif Bilgili oldu. Haftanın birincisi olmak için menüsünü en iyi şekilde hazırlamaya çalışan Elif Bilgili kaynanalardan ve Zuhal Topal'dan toplam 20 puan aldı. Elif Bilgili'nin aldığı 20 puan ile büyük ödülü kazanma şansı kalmadı. Haftanın ilk günü yarışan Gaye Özdemir'in aldığı 25 puanı geçemeyen ikinci gün yarışmacısı Elif Bilgili'nin düşük performansı izleyenleri üzdü.

Zuhal Topal'la Sofrada 448. Bölüm Yarışmacısının Puanı Açıklandı Mı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının ilk iki günü geride kaldı. 7 ekim çarşamba günü yarışmacısı ise Meryem Kepçeoğlu oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 3. gün yarışmacısı Meryem Kepçeoğlu'nun puan durumu ise henüz belli değil. Meryem Kepçeoğlu'nun aldığı puanlar açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.