Benim Adım Melek 34. Bölüm Full İzle! 7 Ekim Benim Adım Melek Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 34. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 34. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 34. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 34. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 34. Bölüm Full İzle Youtube

TRT1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanan Benim Adım Melek dizisi ilgiyle takip ediliyor. Yayınlandığı günden bu yana seyircinin ilgisini çekmeyi başaran dizi tüm heyecanı ile ekranlara geliyor. Her bölümde yeni gelişmelerin ve beklenmedik olayların yaşandığı dizinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleri ile her hafta çarşamba günleri TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin paylaştığı Benim Adım Melek dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Benim Adım Melek dizisi yıllar sonra baba evine dönmek zorunda kalmış, 3 çocuklu bir kadının mücadelesini anlatıyor. Çocukları için her şeyi göze alan mücadeleci bir kadının zorluklarla dolu hayatının konu alındığı dizi de heyecan her hafta git gide yükseliyor. Benim Adım Melek dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1'de.

Benim Adım Melek Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Benim Adım Melek dizisi geçen hafta 33. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşananlar ise izleyenleri üzdü. Handa yangın çıkması herkesi tehlikeye atar. Yangın haberi her yere ulaşırken Cumali'yi de gelir. Yangın haberine bile dayanamayan Cumali Melek'in hastalığını öğrenmek üzeredir. Ancak buna dayanıp dayanamayacağı belli değildir.

Kenan yangını çıkaran kişinin Alpay olduğunu düşünür. İntikam için her şeyi yapabilecek olan  Alpay ise bunun duyulmasından korkar. Kenan'ın kendisini ele vermesinden korkan Alpay, yangının kebapçıdan çıktığını söyler.

Halil her konuda olduğu gibi hastalığında da Melek'e destek olmaktadır. Şimdi destek olma sırası Melek'e gelmiştir. Ama ne yapacağı konusunda kararsızdır. Bu sırada han hep beraber eski günlerine çevrilmeye çalışılır ancak bazı engeller vardır.

Benim Adım Melek Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı  Mı?

Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra merakla beklenen 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda kavga ve gerilim sahneleri dikkat çekerken, Melek ile babası arasındaki duygusallık da merak uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.