Kuruluş Osman 28. Bölüm Full İzle! 7 Ekim Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 28. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 28. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman 28. Bölüm Full İzle Youtube

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 2. sezonun ilk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. 27. bölüm ile sezon finali yapan dizinin yeni sezonu bugün başlıyor. Yayınlandığı günden beri ilgi ile takip edilen dönem dizisinin bu sezonunda yaşanacaklar ise şimdiden merak ediliyor. Kuruluş Osman dizisi içerdiği tarihi öğeler ve çarpıcı sahneleri ile yeni sezonun en iddialı yapımları arasında olmaya devam ediyor.

Başrolünü Burak Özçivit'in oynadığı Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş ve Saruhan Hünel gibi isimlerde bulunuyor. Dönem dizisi olan Kuruluş Osman savaş sahneleri, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri ile her hafta çarşamba günleri ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Kuruluş Osman Dizisi 27. Bölümde Neler Oldu?

Geçen dönemin sezon finalini 27. bölümde yapan Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonu seyirci tarafından merakla bekleniyor. Kuruluş Osman dizisinin 27. sezon finali bölümünde yaşananlardan sonra yeni bölümler heyecan uyandırıyor.

Kuruluş Osman dizisinin 27. bölümünde Osman Sofia'yı alma planları yaparken obasına saldırı yapılıyor. Osman obasına yapılan saldırıyı uzun bir mücadelenin sonucunda püskürtmeyi başarıyor. Obasına yapılan saldırıdan kurtulan Osman gözünü Sofia ve Kulucuhisar'a diker. Bu bölgeleri almak için kara şövalyeleri alt etmesi gereken Osman hazırlıklara başlar.

Kuruluş Osman Dizisi 28. Bölüm Fragmanı

Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 28. bölüm fragmanları izleyenlerde heyecan uyandırdı. Bizans'ın yeniden kurulma planlarına karşı büyük bir mücadelenin başladığı fragmandaki hareketli sahneler yeni sezona olan merakı arttırdı.

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonunda diziye Derviş, Aksakallı ve Ertuğrul gibi karakterlerin de eklenmesiyle heyecan ikiye katlandı. Deneyimli isimlerinde bu sezon yer alacağı dizide Osman'ın yeni mücadeleleri ve maceraları merak ediliyor. Dizide hikayenin yanı sıra hareketli savaş sahneleri de ilgi çekiyor. Kuruluş Osman dizisi yepyeni 28. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.