Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Ekim Canlı İzle

Global Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen sabahların neşe ve bilgi dolu programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor.  Sabah saatlerine neşe katan programda sohbet ve eğlence hiç bitmiyor. Demet Akalın'ın dobra açıklama ve yorumlarda bulunduğu programda şarkıcıya yakın arkadaşı Alişan eşlik ediyor. Sabah programlarının sevilen yüzü Alişan, neşeli tavırları ile seyirciyi ekrana çekiyor. Kıpır kıpır, heyecanlı ve bilgi dolu program saat 09.45'te ekrana geliyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı sabah programında her gün farklı konu ve konuklar ağırlanıyor. Birbirinden renkli konukların özel hayatlarına dair açıklamalar yaptığı, magazin gündeminin tartışıldığı programda oluşturulan zengin içerik seyirciyi ekrana kilitliyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı sağlıktan mutfağa, müzikten astrolojiye kadar birçok konunun konuşulduğu hem eğlenceli hem de bilgi verici bölümleri ile hafta içi her gün saat 09.45'te izleyici ile buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programında 7 Ekim'de Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde eğlence yine zirvedeydi. Kobra Murat ve Solmaz Çiros'un konuk olduğu programda müzik ve dans ile eğlence zirveye çıktı. Uzman psikologlarında konuk olarak katıldığı 7 ekim programında ilişkilere dair birçok konu profesyonel görüşlerinde katılımıyla konuşuldu. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah'ta 7 ekim programı bilgi ve coşku dolu geçti.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının 8 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün yayınlanacak bölümünün konu ve konukları ise merak ediliyor. Star TV'de her gün saat 09.45'te ekrana gelen programa bugün birbirinden önemli isimler konuk olacak.

8 ekim konuklarından biri olan Emel Müftüoğlu farklı tarzı ve sevilen şarkıları İle Demet ve Alişan İle  Sabah Sabah programının stüdyosunda olacak. Emel Müftüoğlu sevilen şarkılarını canlandırırken, programın diğer konuğu Ebru Destan da özel açıklamaları ile ekranda olacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son konuğu ise sağlıkla ilgili anlatacakları ve formülleri ile Dr. Murat Topoğlu olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.