Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm Full İzle! 8 Ekim Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm Full İzle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm heyecanı ile yayın hayatına devam ediyor. Yayınlanan yeni sezonu ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam eden dizide olaylar hiç durulmuyor. Sırlarla dolu heyecanlı bölümleri ile Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Sevilen dizinin yeni bölümleri her hafta perşembe akşamları saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Vahide Perçin'in oynadığı Bir Zamanlar Çıukurova dizisi, etraflarında gelişen birçok olay yüzünde aşklarını yaşayamayan, hayatları ellerinden alınan Züleyha ve Yılmaz'ın hikayesini anlatıyor. Bir tarafta aşklarını yaşayamayan ikili diğer yanda ise aile geçmişini korumaya çalışan Hünkar'ın çarpışan hikayeleri ile Bir Zamanlar Çukurova her perşembe izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 66. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde, Demir ve Hünkar arasındaki çatışma büyüyor. Doktor Sabahattin'in düğününe götürdüğü Sevda'yı babasının gerçek eşi olarak tanıtan Demir annesi ile arasındaki düşmanlığı derinleştiriyor. Bu sözleri duyan Hünkar da sessizliğini bozuyor ve düğünde yaşanan tartışma tüm Çukurova'nın gündemine oturuyor. Yaman ailesinin yıllar sonra gerçekleşen hesaplaşması herkesi ağzına dolanırken bu dedikodulara bir yenisi ekleniyor.

Miras hesapları bozulan Behice bir yandan eve gelen öz yeğen Fikret Fekeli'ye şaşırırken bir taraftan da Züleyha'nın delirdiğini herkese anlatmanın peşine düşüyor. Behice'nin bu planlarını öğrenen Gülten, bunları Züleyha'ya anlatıyor. Züleyhe ise Gülten'e gerçeği söylüyor. Kendisini vuranın Müjgan olduğunu söyleyen Züleyha bunu başka kimsenin duymasını istemiyor. Ancak Gülten ile konuşurken biri duymuştur bile.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 67. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra merakla beklenen 67. bölüm fragmanı yayınlandı. 67. bölüm fragmanında Hünkar'ın Züleyha ve Yılmaz'a yardım etmek istemesi dikkat çekiyor. Züleyha ve Yılmaz hayatlarını mahfeden bu kadına güvenmek konusunda ise kararsız kalıyor. Yılmaz ve Züleyha Çukurova'dan kaçabilecek mi sorusu merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.