Mucize Doktor 32. Bölüm Full İzle! 8 Ekim Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor 32. Bölüm full izle! Söz konusu araştırmaları yapan kişiler için Mucize Doktor 32. Bölüm tek parça izle makalemizi hazırladık. Makalemizin içeriğinden hem Mucize Doktor 32. Bölüme ulaşabilir, hem Mucize Doktor 32. Bölüm fragmanına göz atabilirsiniz. İşte ekranların en sevilen dizisi Mucize Doktor 32. Bölüm ve tüm detayları…

Mucize Doktor 32. Bölüm Full İzle

FOX TV ekranlarında her hafta perşembe günleri yayınlanan Mucize Doktor dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya devam ediyor. FOX ekranlarının reyting rekortmeni dizisi yeni bölümleri ile her perşembe saat 20.00'da izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan ve Sinem Uysal'ın oynadığı Mucize Doktor dizisi savant sendromlu Ali Vefa'nın doktor olma hikayesini anlatıyor. Savant sendromu olan Ali Vefa'nın doktor olmak için verdiği mücadele, arkadaşlıkları ve aşkı seyirci tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Senaryosu ile ilgi çeken dizinin her hafta perşembe günleri yeni bölümleri yayınlanıyor.

Mucize Doktor 31. Bölümde Neler Yaşandı?

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta yayınlanan 31. bölümü zaman zaman duygusal zaman zaman eğlenceli sahneleri ekrana taşıdı. Adil Hoca ve bebeğin zamanları gittikçe daralırken Ali Vefa çözüm üretmeye devam ediyor.

Ali Vefa Adil Hoca'nın kızı Ferda'yı ameliyat için ikna etmeye çalışır. Durumu gittikçe kötüye giden Adil Hoca için çok üzülen Ali Vefa vazgeçmeden çözüm aramaya devam eder. Öte yandan bebeğe ne olacağı da belli değildir. Ferman Hoca kimsesi olmayan bu bebeği evlat edinmek ister. Beliz'e ne kadar ısrar etse de bebeği evlatlık almaya ikna edemez. Hem Adil Hocanın hem de bebeğin durumu bu kadar karışıkken Ali Vefa ikisini de kurtaracak bir çözüm aramaya devam eder.

Mucize Doktor 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümü izleyiciyi üzerken aynı zamanda Ali Vefa'nın çabaları bir umut kapısı da araladı. Son bölümün heyecanlı dakikalarda bitmesi ile yeni bölüm merak edilmeye başlandı.

Mucize Doktor dizisinin yayınlanan 32. bölüm fragmanında ise işler yine karışık görünüyor. Ali Vefa'nın Tanju ile karşı karşıya gelmesi beklenmedik gelişmelere sebep oluyor. Tanju'nun Ali Vefa'yı hastaneden atmakla tehdit etmesi üzerine Ali Vefa istifa etmeye karar verir. Bu durum Nazlı'yı çok üzerken, Ferman Hoca'ya ise duygusal anlar yaşatır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.