Yeni Hayat 6. Bölüm Full İzle! 8 Ekim Yeni Hayat Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni Hayat 6. Bölüm izle makalemizle birlikte, Yeni Hayat dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Yeni Hayat 6. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Yeni Hayat 6. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Yeni Hayat dizisi ve 6. Bölüme dair tüm detaylar…

Yeni Hayat 6. Bölüm Full İzle

Kanal D ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Yeni Hayat dizisi izleyiciden tam not almaya devam ediyor. Yayın hayatına başladığı günden beri yoğun ilgi gören dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Hikayesi ile izleyenleri ekrana çekmeye devam eden dizi perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanıyor.

Başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nun oynadığı dizide ikiliye Nilperi Şahinkaya, Tayanç Apaydın ve İpek Yazıcı gibi güçlü isimler de eşlik ediyor. Korumalığını yaptığı kadına aşık olan eski bir askerin hikayesinin anlatıldığı dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Zaman zaman romantik zaman zaman hareketli sahneleri ile sevilen dizi her hafta perşembe günleri saat 20.00'da izleyicisi ile buluşuyor.

Yeni Hayat Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni Hayat dizisinin 5. bölümü geçen hafta yayınlandı. 5. bölümü ile işlerin giderek karıştığı dizide neler olacağı merak ediliyor.

Yeni Hayat dizisinin yayınlanan son bölümünde Adem ve Yasemin'e gelen şantaj mesajı ortalığı karıştırdı. Öpüştükleri video ile tehdit edilen ikili için işler riskli bir hal almaya başladı. Yasemin evde videonun nereden geldiğini bulmaya çalışırken, Adem ise Yasemin'i kaçıran adamların kim olduğunu araştırıyor. Timur'un güvenini kazanmak için elinden geleni yapan Adem'in ailesinde de sırlar saklanmaya devam ediyor. Adem'in gerçekleri öğrenmesinden çok korkan Nevin kendini köşeye sıkışmış hissediyor. Yasemin şantaj videosunu kimin gönderdiğini öğrenmek için Fatma'dan yardım istiyor. Videoyu izleyen Fatma, mesajı Gökçe'nin gönderdiğinden şüpheleniyor.

Hayatlarındaki birçok cepheyle mücadele eden Yasemin ve Adem tüm bunların arasında aylar önce planlanmış bir konferansa gidiyorlar. Beraber yolculuğa çıkan ikili bu esnada birbirlerini tanıma fırsatı da buluyor.

Yeni Hayat Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni Hayat dizisinin son bölümünde Yasemin ve Adem yakınlaşmasından sonra işlerin nasıl ilerleyeceği merak ediliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Timur'un Adem'den şüphelenmesi ise dikkat çekiyor. Yeni Hayat dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Kanal d ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.