Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Ekim Canlı İzle

Star TV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen eğlenceli sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah tüm coşkusu ile devam ediyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği programı Türkiye'nin dobra isimlerinden Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan sunuyor. İkilinin başarılı sunumu ile sabah programı izleyiciden tam not almayı başarıyor. Zengin içeriği ve eğlenceli konsepti ile sevilen program hafta içi her gün saat 09.45'te ekranlara geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında her gün yeni konular konuşuluyor ve sanat dünyasının birbirinden renkli isimleri programa konuk olarak katılıyor. Alişan ve Demet Akalın'ın da açıklamalarda bulunduğu programda magazin gündemine dair birçok konu konuşuluyor. Konukların özel  hayatlarına dair çarpıcı açıklamalar yaptığı programda mutfak köşesi de var. Mutfakta kimi zaman birbirinden yetenekli şefler ekonomik ve lezzetli menüler hazırlarken, kimi zamanda programa konuk olan doktorlar özel tarifler hazırlıyor. Eğlence ve bilginin bir arada olduğu Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı zengin içeriği ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 8 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında dün yine eğlenceli dakikalar yaşandı. Türkiye'nin sevilen isimlerinden Emel Müftüoğlu'nun konuk olarak katıldığı 8 Ekim programında müzik şöleni yaşandı. Diğer konuk Ebru Destan ise özel açıklamaları ile programa renk kattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında 8 ekim konuklarından biri de Dr. Murat Topoğlu'ydu. Murat Topoğlu sağlıkla yaşama dair anlattıklarının yanı sıra verdiği tariflerle de izleyicilere yeni bilgiler sağladı. Sağlığa dair konuşulan programda magazin de gündemlerden biri olurken Emel Müftüoğlu da şarkıları ile eğlenceyi zirveye taşıdı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının 9 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 9 Ekim konukları ise tanıtım filminde gösterildi. Afrodit Banu Alkan'ın katılacağı sabah programına arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferhat Güzel de konuk olacak. Programın sağlık köşesinde ise Dr. Feridun Kunak var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.