Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 9 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 9 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 9 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 9 Ekim 2020 Canlı İzle

12 sezondur ATV ekranlarında ekrana gelen Esra Erol hafta içi her gün yayınlanan reality programı ile gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Ekranın en sevilen yüzlerinden Esra Erol'u sevenleri yalnız bırakmıyor. ATV ekranlarında her gün birçok yeni olay ve gelişme ile ekrana gelen program seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Uzun yıllardır  ekranlarda olan Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmeye ve çeşitli olayları açığa kavuşturmaya devam ediyor.

Esra Erol hafta içi her gün yayınlanan reality programında evlilik vaadiyle kandırılanları, eşi tarafından terkedilenleri, çocukları kayıp aileleri ve yıllardır ailesine kavuşmayı bekleyenleri ağırlamaya devam ediyor. Mağdur olan binlerce insanın derdini çözmeye çalışan Esra Erol içinde bulunduğu sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan sunucu hafta içi her gün saat 16.20'de seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol'da 8 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programında dün ilginç gelişmeler ve yüzleşmeler yaşandı. Kocası Ömer'in 3 yıldır Özbekistanlı Feruza ile yaşadığını ve kadını sınır dışı edilmemesi için Ömer'in babası ile evlendirdiğini söyleyen Meryem Tarım'ın açıklamaları herkesi şaşırtmıştı. Dün yayınlanan programda ise Meryem Tarım'ın kocası Ömer'in canlı yayına katılacağı söylendi.

20 yıllık eşi tarafından sürekli farklı kadınlarla aldatıldığını söyleyen Hatice hanım da Esra Erol'da. Boşanmak isteyen kadın çocuklarının velayetini de istiyor.

Eşi Mehmet Akyol'un 4 aydır çocuklarını kaçırdığını söyleyen Ebru öneceki gün eşi Mehmet Akyol ve ailesi ile yüzleşmişti. Yüzleşmenin devamı ise dün Esra Erol'da gerçekleşti.

Esra Erol'un reality programında dün ekrana gelen yeni bir gündem ise hiç görmediği ailesini arayan Ayşenur oldu. Acı dolu hikayesini anlatan Ayşenur ailesini bulmak istiyor.

Esra Erol 9 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'un sunduğu reality programın 9 Ekim bölümünde dün yarım kalan gündemler tartışılmaya devam edilecek. Esra Erol ve ekibi gündemlerle ilgili yaptıkları yeni araştırmaları ve gelişmeleri seyirci ile paylaşacak. Yeni gündemlerin merakla beklendiği program bugün saat 16.20'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.