Ramo 15. Bölüm Full İzle! 9 Ekim Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 15. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 15. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 15. Bölüm izle ve Ramo 15. Bölüm fragmanı…

Ramo 15. Bölüm Full İzle

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo yeni sezonda da tüm heyecanı ile devam ediyor. Hikayesi ile seyirciden tam not alan Ramo dizisi her hafta cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Aşk, aksiyon ve duygusallığın kendine yer bulduğu yapım yoğun ilgi ile takip ediliyor. Show TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Ramo dizisinde heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in oynadığı Ramo dizisinde Adanalı bir delikanlı olan Ramo'nun ailesi ve adalet için savaşması anlatılıyor. Verdiği adalet mücadelesinde aşık olan Ramo'nun heyecan dolu hikayesi her hafta ekrana taşınıyor. Aksiyon ve macera dolu sahneleri ile dikkat çeken dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Show TV ekranlarının en sevilen yapımı Ramo her hafta cuma günleri yayınlanıyor.

Ramo Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde heyecan doruktaydı. Hapisten çıkar çıkmaz intikam peşine düşen Ramo'nun zor kararı ve hayatta kalma mücadelesi geçen hafta ekrana taşındı.

Ramo dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Cihangir'in oğlu Taner'in ölümü ile işler karışır. Oğlunun intikamını almaya karar veren Cihangir katil bulunana kadar İstanbul'daki bütün işleri durdurur. Cihangir'in işleri durdurması beraber iş yaptığı herkesi rahatsız etse de tek derdi oğlunun katilini bulmak olan Cihangir bunu önemsemez.

Taner'in ölümünü araştırmaya başlayan Cihangir bütün ipuçlarının Ramo ve Sibel'i gösterdiğini farkeder. İkiliye yardım eden Yavuz da bu konuda suçlu ilan edilir. Cihangir bütün adamlarını Ramo ve Sibel'in üstüne salar. Cihangir onları yakalamak üzeredir. Ramo'nun kısa zamanda kendisini ve Sibel'i kurtarması gerekir.

Ramo Dizisi 15. Fragman Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin yayınanan son bölümünden sonra neler olacağı merakla bekleniyor. Ramo dizisinin yayınlanan 15. bölüm fragmanında heyecan devam ediyor. Cihangir ve Ramo arasındaki savaş devam ederken, Ramo'nun Sibel'den vazgeçmesi ise dikkat çekti. Ramo merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Show TV  ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.