Çocukluk 1. Bölüm Full İzle! 9 Ekim Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 1. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 1. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 1. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 1. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk 1. Bölüm Full İzle

FOX TV ekranlarında bu akşam yayınlanmaya başlayacak olan Çocukluk dizisi heyecanla bekleniyor. Uzun zamandır tanıtım filmleri yayınlanan yapım hakkında insanlar araştırma yapmaya başladı bile. Yayınlanan 1. bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi çocuk yurdunda kalan kimsesiz çocukların hikayesini anlatacak. Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak dizi her hafta cuma akşamları ekrana gelecek. FOX TV'nin iddialı yapımı bu akşam saat 20.00'da ilk bölümü ile ekranlarda olacak.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk'in paylaşacağı Çocukluk dizisinde Beren Gökyıldız, Derin Su Akkuş, Nilay Yeral ve Kübra Süzgün gibi çocuk oyuncularda yer alacak. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile şimdiden yoğun ilgi gören dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Çocukluk dizisi her hafta cuma akşamları FOX TV'de.

Çocukluk Dizisi Konusu ve Karakterler

Nadim Güç'ün yönetmenliğini üstlendiği Ebru Hacıoğlu ve Verda Pars'ın ise yönetmenliğini yaptığı Çocukluk dizisi kendi isimlerini ve kaderlerini seçen 4 çocuğun hikayesini anlatacak. Yetiştirme yurdunda kardeş gibi büyüyen 4 küçük kızın zorlu hikayesi seyirci tarafından merakla bekleniyor.

Çocukluk dizisinin konusu Mahir Boztepe tarafından kurulan Ali Kağan Çocuk evinde yaşayan 4 kız çocuğunun hayalleri ve hikayeleri. Kendilerine Mozi, Mavi, Bambi ve Serçe isimlerini takan aileleri tarafından bırakılmış küçük kızların yetiştirme yurdunda yaşadıkları anlatılacak. Yetiştirme yurdunun sahibi olan Mahir Boztepe ile kızların inişli çıkışlı hikayeleri ekrana taşınacak.

Çocukluk Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Çocukluk dizisinin bu akşam yayınlanacak ilk bölümünde Ali Kağan Umut Evine yeni gelen Zeynep'in hikayesi anlatılacak. Aile içi şiddet mağduru olan 8 yaşındaki Zeynep annesinden alınır. Ali Kağan Umut Evi'ne yerleştirilen küçük kız yurdun müdürü Mahir Boztepe'yi hiç sevmez. Oda arkadaşı olan Mavi ile de anlaşamaz. Küçük kız burada kısa bir süre kalacağını sonrasında ise annesinin onu alacağına inanmaktadır. Ancak kurduğu hayaller kısa süre içinde yıkılır.

Serçe diye takma isim verilen Zeynep kısa sürede Ali Kağan Umut Evi'nin tel şansı olduğunu anlamaya başlar. Bu sırada oda arkadaşı Mavi'nin de iyi biri olduğunu fark etmeye başlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.