Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm Full İzle! 10 Ekim Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 35. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 35. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm Full İzle

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk her hafta cumartesi günleri yayınlanmaya devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi eğlenceli anlatımı ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarının fenomen yapımı her hafta saat 20.00'da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci oynuyor. Orduda çekilen dizi geçmişte yarım kalmış bir aşkın hikayesini anlatıyor. Kavuşması zor iki aşığın hikayesi eğlenceli bir anlatımla ekrana geliyor. Kimi zamanda duygusal sahnelerin yaşandığı dizi, hikayesi ile seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ekranların en sevilen yapımlarından olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk her hafta cumartesi günleri Show TV'de ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinde 34. Bölümde Neler Oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Kuzey'in başına gelenlerden sonra Yıldız ile aralarında neler olacağı ise merak edildi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin geçen haftaki bölümünde Kuzey, onun için planlanan büyük kazadan şans eseri kurtulur. Kazadan kurtulan Kuzey bunu ona kimin yaptığını merak eder. Karşısında bir düşman olduğunu anlayan Kuzey ve arkadaşları bu düşmanın kim olduğunu bulmak isterler.

Yıldız Kuzey'den ve onun çevresindeki herkesten kurtulmak ister. Onlardan kurtulmaya çalışırken daha da içeri giren Yıldız'ın kafası karışmıştır. Kuzey'in başına gelenlerden sonra çok korkan Yıldız, Kuzey'in yanına gitmiştir. Ancak Kuzey'in beklenmedik bir misafiri daha vardır. Yıldız bu misafiri hiç sevmez.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son bölümünden sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kuzey'in Yıldız'ı kaçırmaya karar vermesi dikkat çekerken, kızlarının odasına kimin girdiği ise merak ediliyor. Yıldız ile Kuzey arasındaki çekişmenin devam ettiği 35. bölüm bu akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.