Çatı Katı Aşk 14. Bölüm Full İzle! 10 Ekim Çatı Katı Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çatı Katı Aşk 14. Bölüm izle seçeneği sayesinde sizlerde çok sevilen Çatı Katı Aşk dizisinin 14. Bölümünü aralıksız bir şekilde izleyebilirsiniz. Aranan en çok diziler arasında yer alan Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümünü izlemek istiyorsanız seçeneğe tıklayarak kolay bir şekilde Çatı Katı Aşk son bölüm izleyebilirsiniz. Ekranların sevilen dizisini kesintisiz ve çözünürlüğü en iyi şekilde izlemeniz için seçeneklerden birine tıklamanız yeterlidir. İyi seyirler dileriz…

Çatı Katı Aşk 14. Bölüm Full İzle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Herkesten gizli aşk yaşayan iki çiftin hikayesinin anlatıldığı dizide eğlence ve heyecan hiç bitmiyor. Cumartesi akşamlarının en sevilen yapımlarından olan Çatı Katı Aşk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Çatı Katı Aşk dizisinin başrollerinde Furkan Andıç, Nilay Deniz, Yiğit Kiraz ve Ezgi Şenler oynuyor. Oyuncu kadrosu ile ilgi çeken dizi aynı evin içinde ailelerinden gizli aşk yaşayan 4 gencin hikayesini anlatıyor. Eğlenceli anlatımı ile dikkat çeken dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Çatı Katı Aşk dizisi her hafta farklı maceraların yaşandığı bölümleri ile cumartesileri izleyicisiyle buluşuyor.

Çatı Katı Aşk 13. Bölümde Neler Oldu?

Çatı Katı Aşk dizisinin geçen hafta yayınlanan 13. bölümünde heyecan doruğa çıkarken, sırlar da gizli kalmaya devam etti. Yasemin ile Demir arasında işlerin gerildiği bölümden sonra yaşanacaklar merak konusu oldu.

Çatı Katı Aşk dizisinin 13. bölümünde Yasemin'in anne ve babasının gelmesi ile işler karıştı. Demir ve Yasemin arasında büyüyen aşk ailenin gelişi ile dağıldı. Ailenin gelişi Ateş ile Ayşen arasında konuşulacak olan büyük sırrın açığa çıkmasına da engel oldu.

Yasemin'in anne ve babası olan Üzeyir ile Nedret'in gelişi ile gizli aşkların yaşandığı evde ortalık karıştı. Gülriz'e daha önce babası olarak Hilmi ustayı ve eşini tanıştıran Yasemin ile Ateş yeni yalanlar söylemek zorunda kalırken, Demir'de Yasemin'in ailesine kendini göstermeye çalışır. Yasemin'in babasının gözüne girmeye çalışan Demir'e Ateş istemeden engel olmaktadır. Bu durumun üzerine Demir büyük bir plan yapmaya başlar ancak yaptığı planın kötü sonuçlanması Yasemin'in olumsuz düşüncelere kapılmasına neden olur.

Çatı Katı Aşk 14. Bölüm Fragmanı

Çatı Katı Aşk dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda diziye yeni katılan Selin Şekerci dikkat çekti. Ateş ile yeni kızın içine düştüğü macera dikkat çekerken, Ayşen'in Ateş'i bırakması ise yeni bölüm heyecanını arttırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.