Arıza 5. Bölüm Full İzle! 11 Ekim Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 5. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 5. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza 5. Bölüm Full İzle

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arıza dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Arıza, senaryosu ve hareketli sahneleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ekrana geldiği günden beri seyirciden tam not alan Arıza dizisi yoğun bir ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Sevilen dizi pazar akşamları ekrana geliyor. Arıza dizisi merakla beklenen yani bölümleri ile her hafta pazar günleri saat 20.00'da Show TV ekranlarında.

Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu dizinin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan oynuyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Dalbatan ve Olgun Toker gibi oyuncularında rol aldığı dizi yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Ailesine bakan sıradan bir taksi şoförü olan Ali Rıza'nın, Halide'ye yardım etmesi ile değişen hayatının anlatıldığı dizi aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çekiyor.

Arıza Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Arıza dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde aksiyon dolu sahneler yine heyecan yarattı. Ali Rıza ve Burak hesaplaşması ile başlayan 4. bölümde birbirinden çarpıcı olaylar yaşandı.

Haşmet ve Murat'ın emniyette olduğu haberinin gelmesi ile Burak ve Ali Rıza hesaplaşması yarım kaldı. Ali Rıza Halide'ye Burak'la aynı masada oturduğu için sitem ederken, Halide çok sert bir tepki verdi. Rukiye'nin çocuklarına bir şey olmasından korkarak taşınmak istemesine Ali Rıza ve Mert karşı çıktı.

Haşmet Ali Rıza ile yakınlaşmaya karar verdi. Sabri'nin hayatını kurtaran Ali Rıza'ya teşekkür etmek isteyen Haşmet çalıştığı taksi durağına geldi. Bu esnada Ali Rıza'yı öldürmek için pusuya yatmış olan Yaşar'ın saldırya geçmesi ile ortalık karıştı. Çıkan çatışmada Ali Rıza'nın vurulması Halide'yi endişelendirdi. Ali Rıza'nın götürüldüğü hastaneye giden Rukiye Haşmet'e sert çıktı. Saldırı sonrası Haşmet ve Ali Rıza'nın Yaşar'ı bulması ile gerilim yükseldi.

Arıza Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin son bölümünden sonra nefesler tutuldu. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Arıza dizisi heyecan dolu 5. bölümü ile 11 ekim pazar akşamı ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.