Öğretmen 5. Bölüm Full İzle! 11 Ekim Öğretmen Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Öğretmen 5. Bölüm izle makalemizle birlikte, Öğretmen dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Öğretmen 5. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Öğretmen 5. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Öğretmen dizisi ve 5. Bölüme dair tüm detaylar…

Öğretmen 5. Bölüm Full İzle

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Öğretmen ilginç konusu ve senaryosu ile yoğun ilgi görüyor. Pandemi sürecinden dolayı 4. bölümü ile sezon finali yapmak zorunda kalan dizinin 2. sezonunun ilk bölümü 11 ekim günü yayınlanacak. FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisinin yeni bölüm heyecanı başladı bile. Sıradışı hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizide yaşanacaklar merak konusu olmaya devam ediyor. Öğretmen dizisi yarın akşam başlayacak 2. sezon bölümleri ile her hafta pazar günleri saat 20.00'da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Öğretmen dizisinin başrolü İlker Kaleli dizinin baş karakteri Akif Erdem'e hayat veriyor. Herkesten farklı bir öğretme biçimi olan fizik öğretmeni Akif'in hikayesini anlatan dizide gerilim gitgide yükseliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile sevilen Öğretmen dizisinde Ceren Moray, Afra Saraçoğlu ve Serkan Keskin gibi isimler de rol alıyor. Öğretmen dizisi merakla beklenen yeni sezonun ilk bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek.

Öğretmen Dizisinin 4. Bölümünde Neler Yaşandı?

Öğretmen dizisinin geçen sezon yayınlanan son bölümünde rehin alınan 12/A sınıfı perişan haldedir. Küçükkapı Lisesi'nde 5 kişinin daha ölmesi ile rehin olan öğrencilerin korkusu artarken, Akif öğretmen yeni derse başlamıştır bile. Akif öğretmenin yeni dersteki sorusu ise videoyu Mevsim'in çantasına kimin koyduğudur. Ateş suçunu kabul eder ve videoyu kendisinin koyduğunu itiraf eder. Ancak bunu neden yaptığını açıklamaz. Küçükkapı Lisesi'nde bunlar yaşanırken Zeynep ise hastaneden taburcu olur. Akif ile ilgili kafası karışık olan Zeynep karakola gider. Yılmaz'la konuşmak isteyen Zeynep olayları araştırmaya başlar.

Öğretmen Dizisinin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Öğretmen dizisinin 2. sezonun ilk bölümü olacak 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda öğrencilerin Akif'e rest çekmesi dikkat çekti. Bombanın patlaması ile karışan lisede Zeynep'in ortaya çıkması ile işler iyice karıştı. Öğretmen dizisi merakla beklenen 5. bölümü ile 11 ekim pazar günü FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.