Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Ekim Canlı İzle

Star TV ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tüm hızı ile devam ediyor. Ekranların en eğlenceli ve bilgi dolu programında neşe hiç son bulmuyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği sabah programı her bölümü ile seyirciden tam not almayı başarıyor. Sabahların kıpır kıpır ve neşe dolu programı zengin içeriği ile hafta içi her gün saat 09.45'te ekranlara geliyor.

Sabah kuşağının en sevilen programı Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve Alişan'ın neşeli tavırları ile hafta içi her gün yayınlanıyor. Her gün birbirinden renkli konu ve konukların olduğu program zengin içeriği ile de dikkat çekiyor. Sanat dünyasının birçok farklı isminin konuk olduğu programda, konuklar özel hayatları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıyor. Mutfaktan sağlığa, magazinden astrolojiye birçok konunun konuşulduğu programa sanat dünyasının ünlü isimleri ile beraber birçok uzman doktor da konuk oluyor. Müzik ziyafetinin de yaşandığı program hem bilgili hem de eğlenceli konsepti ile seyirciyi ekrana kilitliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son yayını 9 Ekim cuma günü yapıldı. 9 Ekim günü yapılan program konukları ile dikkat çekti ve eğlenceli saatler yaşandı. Programın 9 ekim konuklarından Afrodit Banu Alkan sohbeti ve açıklamaları ile damga vurdu. 9 Ekim'de Banu Alkan'la beraber konuk olan Ferhat Güzel ise sesi ve şarkıları ile izleyiciye müzik ziyafeti yaşattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 9 Ekim'de yayınlanan bölümünde müzik şöleni ve keyifli sohbetin yanında sağlıklı ve etkili tarifler de verildi. Dr. Feridun Kunak'ın da konuk olduğu programda sağlığa dair bilinmeyenler konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Ekim Konukları Kimler?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında haftanın ilk yayını bugün olacak. 12 Ekim programına konuk olacak isimler ise yayınlanan tanıtım filmi ile açıklandı. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 12 Ekim konukları Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler, Astrolog Hande Kazanova ve Prof. Dr. Mehmet Ceylan olacak. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler seyirciye müzik şöleni yaşatacak. Hande Kazanova'nın burç yorumlarında bulunacağı programda Prof. Dr. Mehmet Ceylan ise Korona virüs hakkındaki yeni gelişmeleri aktaracak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı renkli konu ve konukları ile bugün saat 09.45'te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.