Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Ekim 2020 Canlı İzle

ATV ekranların 12 sezondur seyircisi ile buluşan Esra Erol bu sezonda ekranlarda olmaya devam ediyor. Yıllardır birçok konuya ışık tutan Esra Erol ve ekibi hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. ATV ekranlarında Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen Esra Erol'un programı ikindi kuşağında yayınlanıyor. Yayınlandığı saatlerin en çok seyredilen programı olan Esra Erol'da birçok çarpıcı gündem ele alınıyor. ATV ekranlarının sevilen sunucusu hafta içi her gün saat 16.20'de seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol'un reality programı uzun yıllardır ekrana geliyor. Kayıpların bulunduğu , ailelerin kavuşturulduğu program birbirinden farklı gündemler ile seyircinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Akıl almaz olayların ekrana taşındığı programda Esra Erol ve ekibi olayları açığa kavuşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin gündemini belirleyen programı ile dikkatleri üzerine çeken Esra Erol içinde bulunduğu sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan sunucu ekibiyle beraber çalışmaya ve her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol 9 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un hafta içi her gün yayınlanan reality programının son bölümü 9 ekim cuma günü yayınlandı. Programda kayıp vakaları tartışıldı ve buluşmalar gerçekleştirildi. 9 ekim programına anne kız buluşması damga vurdu. Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlatlık edinilen 18 yaşındaki Ayşenur Coşkun gerçek ailesini bulmak için Esra Erol'a katılmıştı. Esra Erol kısa zamanda Ayşenur'un abisini ve annesini buldu. İlk önce abisi Emrah Filiz ile buluşan Ayşenur Coşkun ardından annesi Nilgün hanım ile buluştu. Yıllar sonra kavuşan aile stüdyoda duygu dolu anlar yaşadı.

Esra Erol'un 9 ekim gündemlerinden biri de zihinsel engelli kızı kendinden 44 yaş biri ile beraber olan Enver Şahin oldu.  20 yaşındaki zihinsel engelli kızının 64 yaşındaki Günay isimli adam tarafından kandırıldığını iddia eden baba Enver Şahin'in açılamaları gündem oldu. Günay'ın gerçek yüzü ve konu ile ilgili iddialar ekrana taşındı.

Esra Erol 12 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'un sevilen reality programı bugün yine seyircisi ile buluşacak. Kızı ve 64 yaşındaki Günay ile ilgili iddiaları ile geçen haftanın programına damga vuran Enver Şahin'in iddiaları tartışılacak ve konunun bilinmeyenleri seyirciye aktarılacak. Esra Erol birçok gelişme ve yeni gündemlerle bugün saat 16.20'de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.