Gelinim Mutfakta 551. Bölüm Full İzle! 12 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 551. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 551. Bölüm Full İzle

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Ekranların en sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan ve rekabet hiç bitmiyor. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Sensin hafta içi her gün saat 13.15'te ekrana geliyor. Program rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile hafta içi her gün yayınlanan programda gelinler ve kaynanalar takım olarak rekabet ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise puan veriyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışan gelinler için her gün aldıkları puanlar çok önemli. Kaynanalar ise puan verirken gelinlerinin tabağını da bulmaya çalışıyor. Hem zorlu hem de eğlenceli program Gelinim Mutfakta'da günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi ise 5 tane altın bileziğin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta boyunca en az puanı toplayan gelin ise elenen isim oluyor ve programa veda ediyor. Onur Büyüktopçu'nun da verdiği puanlarla haftanın birincisinin seçildiği programda heyecan her bölüm devam ediyor. Gelinim Mutfakta eğlenceli bölümleri ile 13.15'te Kanal D ekranlarında.

Gelinim Mutfakta Yarışması 9 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bir hafta daha geride kaldı. Tüm performansları ile ödülü kazanmak için yarışan gelinlerden Aysun hafta boyu aldığı puanlarla elenen isim oldu. Yarışmaya yeni katılan isim çok uzun süre kalamayarak elendi. Programın diğer yarışmacıları Zeynep, Ayşe ve İlayda ise yeni haftada da ekranlarda olacak.

9 ekim cuma günü yapılan yemekle 20 puan alan İlayda ve Zeynep günün birincisi olurken, Ayşe 8 puan ile günün sonuncusu oldu. Ancak hafta boyunca yüksek puanlar alan Ayşe eleme postasına düşmekten kurtuldu. Haftanın birincisi olan isim ise 87 puan ile Zeynep oldu.

Gelinim Mutfakta 12 Ekim Günün Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni hafta bugün başlıyor. Zeynep, Ayşe ve İlayda'nın yarışacağı programa bugün katılacak yeni isim merak ediliyor. Hafta içi her gün saat 13.15'te yayınlanan programın 12 Ekim puanları ise belli değil. Gelinim Mutfakta yarışmasının puan durumlarını açıklandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.