Yasak Elma 80. Bölüm Full İzle Fox TV! 12 Ekim Yasak Elma 80. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 80. Bölüm izle ve Yasak Elma 80. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 80. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 80. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma 80. Bölüm Full İzle Youtube

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır yayın hayatına devam eden dizide birçok karakter diziye veda etmiş ve yeni karakterler katılmıştır. Ancak senaryoda yapılan değişiklikler diziyi kötü anlamda etkilemedi ve seyirci ilgisini kaybetmedi. Yayınlandığı günden beri izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Yasak elma entrika dolu sahneleri ve eğlenceli anlatımı ile pazartesi günlerinin en sevilen yapımı olmaya devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade gibi isimler oynuyor. Dizi oyuncu kadrosu ile olduğu gibi hikayesi ile de dikkat çekiyor. Aynı camiada bulunan 3 kadının düşmanlıklarını ve birbirleri için kurdukları tuzakları anlatan Yasak Elma izleyiciden büyük ilgi görüyor. Entrika, aşk ve eğlencenin olduğu dizi her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyor. Yasak Elma dizisi yani bölümleri ile her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Yasak Elma Dizisi 79. Bölümde Neler Oldu?

Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümü ile seyircide merak uyandırdı. Geçen hafta yayınlanan 79. bölümde Ender'in hisselerinin devretmediğinin ortaya çıkması karışan ortalığı toplamak Yıldız'a düştü. Yıldız her ne kadar Ender'i haksız bulsa da arkadaşı olduğu için ona yardım etmek ister. Kaya ile Ender'i barıştırmaya çalışan Yıldız bu sırada Kerim'den de uzak durmaya çalışır. Kerim ise kurduğu planın tıkır tıkır işleyişini izlemektedir. Yıldız ve Kerim ikilisinin arasındaki gerilim de artar.

Şahika ise Ender ve Kaya'nın arası bozukken yapacağı bir plan ile bu ilişkiyi sonsuza kadar bitirmeyi planlar. Yıldız'ın çabaları ile Kaya ve Ender'in düzelmek olan ilişkisi Şahika'nın yeni planı ile berbat olur.

Yasak Elma Dizisi 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin heyecanla biten 79. bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ender ile Kaya'nın boşanması dikkat çekerken, Kerim Yıldız aşkının ne olacağı ise merak ediliyor. Yasak Elma merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.