Müge Anlı Tamamı Tek Parça 13 Ekim 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 13 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 13 Ekim Canlı İzle

ATV ekranlarının cesur programı Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm hızıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden çarpıcı gündemlerin konuşulduğu program hafta içi her gün seyirciye ekrana kilitlemeye devam ediyor. Uzun yıllardır yayınlanan gündüz kuşağı programı her sezon reyting rekorları kırıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00'de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Türkiye'nin gündemini belirleyen olaylar konuşulmaya devam ediyor. Ekranların dobra sunucusu Müge Anlı ve ekibi cinayetleri çözmek ve kayıpları bulmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor. Uzun yıllardır birçok olayı aydınlatan Müge Anlı ve ekibi bugüne kadar 300'den fazla cinayeti açığa kavuşturdu. Birçok kayıp vakasını da çözen ekip, dağılmış aileleri bir araya getirmeye ve sırları açığa çıkarmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının en sevilen programı yeni gelişme ve gündemlerle ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 12 Ekim Programında Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlana bölümünde yine birçok farklı gündem tartışıldı. Araştırılan olaylarda gelişmeler seyirci ile paylaşıldı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 12 Ekim bölümüne 15 yaşındaki kayıp kız damga vurdu. İzmir Menderes'te 15 yaşındaki Şevval Hasırcı, ilginç biçimde ortadan kayboldu. Nerede olduğu ile ilgili bir bilginin olmadığı küçük kızın 2003 yılında da dedesinin aynı şekilde ortadan kaybolduğu konuşuldu.

Müge Anlı'da 12 Ekim gündemlerinden biri ise Akile Ay'ın şüpheli kaybı oldu. 5 çocuk annesi 55 yaşındaki Akile Ay 8 aydır kayıp. Kadının gece yarısı terlik ve gecelikle çıktığı eve geri dönmemesi ise şüpheli bir durum oluşturuyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün konuşulan diğer bir konu ise Duygu İşiten cinayeti oldu. Duygu İşiten cinayetini işleyen kişiye birilerinin yardım ettiğini konusundaki gelişmeler ise seyirciyi şaşırttı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Ekim Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün yayınlanan bölümde konuşulan gündemlerle ilgili gelişmeler 13 Ekim programında seyirci ile paylaşılacak. Dolandırıcılık ve kayıp olaylarının gündem olduğu programın yeni bölümü bugün saat 10.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.