Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Ekim Canlı İzle

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yayınlandığı günden bu yana yoğun bir ilgi ile takip ediliyor. Sabah saatlerinin kıpır kıpır programı izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen  Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı zengin içeriği ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve sabah programlarının sevilen yüzü Alişan'ın neşeli sunumu ile program hafta içi her gün ekranlara geliyor. Sağlıktan astrolojiye, magazinden mutfağa birçok konunun konuşulduğu programda hergün müzik şöleni yaşanıyor. Yayınlandığı her gün birbirinden renkli konukların ağırlandığı programda coşku ise hiç son bulmuyor. Sabah saatlerinin en sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde eğlence yine zirveye ulaştı. Orhan ve Kemal Rumeli kardeşler şarkıları ile stüdyoda keyifli saatler yarattı. Programın dünkü konuklarından astrolog Hande Kazanova ise burç yorumları ile ilgi çekti. Astrolojik bilgisi ile seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Hande Kazanova'nın yorumları üzerine stüdyoda eğlenceli sohbetler edildi.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının 12 Ekim konuklarından diğeri ise Prof. Dr. Mehmet Ceylan oldu. Mehmet Ceylan'ın yayılmaya devam eden Korona virüs hakkında yaptığı bilgilendirmeler ve salgın hakkındaki yeni gelişmeler de ilgi ile izlendi. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yayınlanan bölümü ile hem bilgilendirdi hem de eğlendirdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 13 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 13 Ekim konukları ise dünkü programdan sonra yayınlanan  tanıtım filmi ile gösterildi. Programın 13 Ekim yayınında şarkıları ile eğlence katacak isimler Elif Karlı ve Devran İskender oldu. Programın diğer konuğu ise Kuran-ı Kerim'de geçen şifalı yiyeceklerin sırlarını anlatacak olan  Araştırmacı Gazeteci Mehmet Ali Bulut oldu. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı neşe dolu yeni bölümü ile bugün saat 09.45'te Star TV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.