Baraj 9. Bölüm Full İzle Fox TV! 13 Ekim Baraj Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 9. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 9. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 9. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 9. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 9. Bölüm Full İzle Fox TV! TIKLAYINIZ

Her hafta salı günleri FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisi seyirciden tam not almaya devam ediyor. Yayınşandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen dizide her bölüm heyecan artmaya devam ediyor. Salı akşamlarının sevilen dizisi Baraj'ın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizi kendi gününde saat 20.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Yeşilçam uyarlaması olan Baraj dizisinin başrollerini Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Biran Damla Yılmaz paylaşıyor. Sumru Yavrucuk gibi deneyimli bir isminde kadroda olduğu dizi hikayesi ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Aralarında binlerce yalan olan Tarık, Nazım ve Nehir'in çarpık hikayesinin anlatıldığı dizinin her bölümü ilgi ile izleniyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri FOX'ta.

Baraj Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisinin geçen hafta yayınlanan 8. bölümü ile dizide heyecan giderek yükseldi. Birçok gerçeğin ortaya çıktığı 8. bölüm seyirciyi heyecanlandırdı.

Baraj dizisinin 8. bölümünde Nehir ve Tarık yakınlaşmasına dayanamayan Nazım gerçekleri Nehir'e anlatmaya karar verir. Nazım Nehir'e ile tanıştıkları internet sitesinden gerçekleri anlatan bir mesaj yollar. Nehir'in mesajı görmesi heyecanla beklenirken Tarık cephesinde ise farklı olaylar gelişmektedir.

Nehir'e günden düne daha çok kapılan Tarık aynı zamanda ona aşık olan Zahra ve kızıyla evlenmesini isteyen Kemal bey arasında sıkışmış durumdadır. Arada kalan Tarık Nehir'e aşıktır ve ne yapacağını bilemez. Bu sırada öğrendiği gerçekler ise ortalığı karıştırır. Baraj çalışanları için düzenlenen yemekli eğlenceye gelen Zerrin Tarık'a Nehir'in dolandırıcı olduğunu anlatır. Bunu öğrenen Tarık ise intikam almak ister. Öğrendiklerini Nehir'in yüzüne vuran Tarık, ona Nazım olmadığını da anlatır. Nazım ise olanlardan habersiz Nehir'in yanına gider.

Baraj Dizisi 9. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra merakla beklenen 9 bölüm fragmanı geldi. Dizinin heyecanlı geçecek 9. bölümü bu akşam saat 20.00'da FOX ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.