Menajerimi Ara 8. Bölüm Full İzle Star TV! 13 Ekim Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 8. Bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 8. Bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi Ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi Ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 8. Bölüm ve Menajerimi Ara 8. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 8. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Star TV'de yayınlanan dizi farklı konusu ile yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi ile takip ediliyor. Her hafta farklı ünlülerin konuk olduğu dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Menajerimi Ara dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile har hafta salı günleri saat 20.00'da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş yer alıyor. Sevilen oyuncu kadrosu ile ilgi çeken dizinin konusu da merak uyandırıyor. Bir ajansta çalışan 4 menajerin hayatlarını ve işlerini anlatan dizi eğlenceli anlatımı ile seyirciye keyifli saatler yaşatıyor.

Menajerimi Ara 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta yayınlanan 7. bölümünde hem eğlenceli hem de üzgün sahneler yaşandı. Menajerimi Ara dizisinde geçen hafta Dicle'nin istifası ajanstaki herkesi şaşırttı. Dicle'nin hiçbir açıklama yapmamasına çok sinirlenen Feris, yerine birini bulmasını söyler. Bu sırada Çınar'ın başında ise büyük bir kriz vardır. Çınar'ın oyuncusu Gökçe Bahadır aynı anda 2 çekime söz vermiştir. Bu krizi çözmek için Kıraç Çınar'a yardım eder. Dicle'nin de parlak fikri ile katkı sağlaması sonucu kriz dayanışma içinde çözülür.

Feris'in oyuncusu olan Ahmet Rıfat Şungar ise kendini inanılmaz bir fotoğraf çekiminde bulur. Nasıl kurtulacağını bilemeyen oyuncu Feris'ten yardım ister. Tüm bu krizler devam ederken Barış Dicle'nin istifa ettiğini öğrenir. Gitmemesi için elinden geleni yapmaya hazırdır. Ortalık bu kadar karışıkken Mayda beklenmedik bir haber ile ajansa gelir.

Menajerimi Ara 8. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin 8. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizide Dicle Barış yakınlaşması dikkat çekerken, Hazal Kaya'nın konuk oyuncu olması da yüzleri güldürdü. Menajerimi Ara yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.