Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Ekim 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 14 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 14 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 14 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 14 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol'un reality programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında yer alan Esra Erol'un reality programı izleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor. Ekranların en çok izlenen programlarından Esra Erol'da her gün akıl almaz olaylar yaşanıyor.

ATV ekranlarının en sevilen reality programı Esra Erol'da her gün yepyeni gündemler konuşuluyor. Yıllardır gizli kalmış sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunduğu ve dağılmış ailelerin kavuştuğu program izleyici tarafından merakla bekleniyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan Esra Erol'un reality programı hafta içi her gün saat 16.20'de ekranlara gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 13 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un dün yayınlanan bölümünde Mustafa ve Nazile kavuşması gündem oldu. Nazile'nin programa gelmesi ile büyük buluşma yaşandı. Seyirci şimdi Nazile'nin eve dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.

Esra Erol'un geçen günlerde annesi Nilgün hanım ve abisi Emrah ile kavuşturduğu Ayşenur şimdi de babasını arıyor. Ayşenur'un babasının Aslan Sarıcan olup olmadığı ise DNA testi ile beli olacak. 10 yıllık evliliğinin bir anda değiştiğini iddia eden Elif hanım son 6 ayda yaşadıklarını anlattı. Oğlunun kocasını kendisinden kaçırdığını söyleyen Asuman 13 ekim programında kocasının yaşadığı Eskişehir'e gitti. 16 eylülden beri kayıp olan Tuğba Kılıç ile ilgili annesi Ayşe hanımın şüpheleri de 13 ekim programında ekrana geldi. Esra Erol'da çarpıcı gündemlerden biri olan Necati Bey'in hikayesi ise iyice karıştı. Evlendikten 24 sonra karısı Sibel Işık ortadan kaybolan Necati Bey, karısının başka bir adamdan olan 3 çocuğunu nüfusuna aldığını açıkladı. Necati Bey'in iddiaları izleyenleri şaşırttı.

Esra Erol 14 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'da dün yaşananlardan sonra merakla beklenen 14 ekim programı bugün 16.20'de ekrana gelecek. Esra Erol'da 14 ekim programında gündemdeki gelişmeler konuşulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.