Zuhal Topal'la Sofrada 453. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 453. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 453. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en sevilen yemek programında eğlence ve rekabet tüm hızı ile devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı eğlenceli yarışmacıları ve mücadele dolu anları ile hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV'de yayınlanıyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta farklı gelin ve kaynanalar 15 bin liralık büyük ödülü kazanmaya çalışıyor. 5 farklı gelin ve kaynanadan oluşan takımlar haftanın her günü kendi menülerini hazırlayarak en yüksek puanı almaya çalışıyor. Gelinlerin mutfağa girdiği programda kaynanalar ise puan veriyor. Zuhal Topal'ın d verdiği puanlarda haftanın finalinde en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Rekabetin hafta boyunca devam ettiği program seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programında 12-16 Ekim haftasının 2. yarışmacısı dün hünerlerini gösterdi. 13 Ekim yarışmacıları gelin Aytül Poyraz ve kaynanası Demet Poyraz oldu. Gelin Aytül Poyraz 22 yaşına rağmen hazırladığı menü ile izleyenleri şaşırttı. Aytül Poyraz'ın 13 Ekim'de sergilediği menü şu şekilde.

·         Terbiyeli Tavuk Çorbası

·         Mumbar Dolma

·         Acılı Ezme

·         Fırında Beşamel Soslu Et

·         Ispanaklı Gül Böreği

·         Patates Mantısı

·         Kaşık Pasta

Zuhal Topal'la Sofrada programının 13 Ekim yarışmacısı Aytül Poyraz hazırladığı zengin meni ile kaynanalardan ve Zuhal Topal'dan toplamda 21 puan aldı. Önceki gün yarışan Özge Azgan ise 26 puan almıştı. Pazartesi günü yarışmacısını geçemeyen Aytül Poyraz büyük ödülü kazanma şansını kaybetti.

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ekim Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın 3. gün yarışmacısı ise bugün performansını gösterecek. Pazartesi günü yarışan Özge Azgan'ı geride bırakıp bırakamayacağı merak edilen 3. gün yarışmacısının puanları ise henüz belli değil. Puan durumu açıklandıktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.