Gelinim Mutfakta 553. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 14 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 553. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 553. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gelinim Mutfakta programı 3. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının en çok izlenen yemek yarışmasında heyecan hiç son bulmuyor. Renkli yarışmacıları ve rekabet dolu anları ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmacıları izlemek isteyen seyirciler aynı zamanda birbirinden lezzetli tarifler için de ekrana kilitleniyor. Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında gelin ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinlerin günün yemeğini en lezzetli şekilde yapmak için hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapıyor. Kendi gelinlerinin tabağını bulmaya çalışan kaynanalar arasında zaman zaman oluşan atışmalar ise programa renk katıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken hafta boyunca en yüksek puanı toplayan yarışmacı 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta 13 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta programı dün yayınlanan bölümü ile haftanın 2. gününü de geride bıraktı. 13 Ekim programında Zeynep, İlayda, Aysun ve yeni yarışmacı Nurcan mutfaktaki hünerleri ile en yüksek puanı almaya çalıştı. Günün sonunda çeyrek altını kazanan isim ise Nurcan oldu. Geçen hafta elenen Ayşe'nin yerine bu hafta yarışmaya gelen Nurcan'ın ikinci günden çeyrek altının sahibi olması ise izleyenleri şaşırttı.

Gelinim Mutfakta programında 18 puan ile 13 Ekim salı gününün birincisi Nurcan olurken, Aysun 16 puan ile ikinci sırada ve Zeynep 14 puan ile 3. sırada yer aldı. Programın 13 ekim bölümünde 13 puan alan İlayda ise günü son sırada bitirdi. Yeni yarışmacıların yaptığı ataklar dikkat çekerken, bu hafta kimin eleneceği ise merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 14 Ekim Puan Durumları Belli Mi?

Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Gelinim Sensin programının 14 ekim puan durumu henüz açıklanmadı. Program bugün 13.15'te Kanal D ekranlarında olacak. Sonrasında haberimizden puan durumuna ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.