Benim Adım Melek 35. Bölüm Full İzle! 14 Ekim Benim Adım Melek Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 35. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 35. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 35. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 35. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 35. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek yeni bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Hikayesi ve anlatımı ile sevilen dizi her hafta seyirciyi ekran kilitliyor. TRT1'in en iddialı yapımlarından olan Benim Adım Melek dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk'ün oynadığı dizide heyecan her bölüm artarak devam ediyor. Çocuklarına iyi bir hayat vermek için yıllar sonra baba evine dönen Melek'in hikayesinin anlatıldığı dizi izleyenlere duygusal anlar yaşatıyor. Her şeye rağmen çocukları için mücadele eden bir annenin hikayesinin anlatıldığı Benim Adım Melek dizisi dramatik anlatımı ile izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Benim Adım Melek Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümüne Seyit Ali'nin gerçeklerin peşine düşmesi damga vurdu. Melek'in ilaç kutusunu bulan Seyit Ali Melek'e kimin olduğunu sorar. Babasına bir şey olmasından korkan Melek gerçeği söyleyemez. Ancak Seyit Ali Halil'in elinde gördüğü hastane dosyasının peşine düşer. Gerçeği bulmakta kararlı olan Seyit Ali kızına bir şey olmasından korkmaya başlar.

Melek ise bu sırada tedavisinin iyi gittiğini düşünerek her şeyin yoluna gireceğine inanmaktadır. Hayallerinin gerçek olacağına inana Melek günden güne daha iyi hissederken, Halil ise Melek'e gerçeği söyleyip söylememe konusunda kararsızdır. Tedavinin işe yaramadığını Melek'e söylememeye karar verir. Bu sırada Kenan ve Alpay arasındaki gerilim de artmaktadır. Alpay'ı kasayı kurcalarken bulan Kenan onu tek bir şartla affedecektir.

Benim Adım Melek Dizisi 35. Bölüm Tanıtımı

Benim Adım Melek dizisinin geçen haftaki bölümünden sonra 35. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı seyreden izleyici yeni bölümü beklemeye başladı. Sırların ortaya çıkıp çıkmayacağının merak edildiği Benim Adım Melek dizisi 35. yepyeni bölümü ile bu akşam TRT1'de ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.