Sen Çal Kapımı 14. Bölüm Full İzle! 14 Ekim Sen Çal Kapımı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrollerini sevilen oyuncular olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi komedi dizileri arasında en çok izlenen diziler arasında yerini alıyor. Sen Çal Kapımı 14. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 14. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 14. Bölüme ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı 14. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı tüm heyecanı ile yayınlanmaya devam ediyor. Sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan Sen Çal Kapımı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli anlatımı ile Sen Çal Kapımı dizisi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. FOX TV'nin sevilen yapımı her hafta çarşamba günleri saat 20.00'da yayınlanıyor.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi oyuncu kadrosu ile olduğu gibi hikayesi ile de ilgi çekiyor. Birbirlerinden karakter ve hayat tarzı olarak çok farklı olan Eda ile Serkan'ın mücadele dolu aşkının anlatıldığı dizi yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Dizinin zaman zaman duygusal zaman zaman eğlenceli sahneleri ise oldukça seviliyor. Ekranların en çok konuşulan yapımlarından Sen Çal Kapımı her çarşamba FOX'ta.

Sen Çal Kapımı Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan 13. bölümünde Serkan'ın gerçekleri öğrenmesi bölüme damga vurdu. Alptekin'in geçmişteki hatası yüzünden Eda'nın ailesini kaybettiği gerçeği Bolat ailesine yük olmaya başlıyor. Alptekin bu gerçeği daha fazla Serkan'dan saklamak istemez. Hatasını anlatmak için Serkan'ın yanına giden Alptekin, Eda ve Serkan'ı bir arada görünce çok şaşırıyor. Buna rağmen Serkan'a her şeyi söylemekte kararlı. Alptekin yaşananları Serkan'a anlatmaya çalışırken kriz geçiriyor. Sağlığı tehlikeye giriyor.

Babasının sağlığından endişe eden Serkan bir taraftan da evleneceği için hisselerini devreden Selin ile uğraşıyor. Efe Akman Selin'in hisselerini almak istiyor. Buna karşı çıkan Serkan'ın ise Efe ile savaşması gerekiyor. Eda ise Serkan'ın hem iş hayatı hem de özel hayatı bu kadar karışıkken onun yanında olmaya çalışıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 14. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümü ile yarım kalan konuşmanın tamamlanıp tamamlanmayacağı merak ediliyor. Dizi yepyeni 14. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.