Kuruluş Osman 29. Bölüm Full İzle! 14 Ekim Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 29. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 29. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman 29. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en iddialı yapımlarından Kuruluş Osman dizisi yeni sezonda da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Çarpıcı sahneleri ile yayınlandığı günden bu yana seyirciden tam not almayı başaran Kuruluş Osman dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dönem dizisi olan Kuruluş Osman'ın prodüksiyonu ve oyuncuları da dikkat çekmeye devam ediyor. Kuruluş Osman her hafta çarşamba günleri saat 20.00'da ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Kuruluş Osman dizisinde baş karakter Osman Bey'i Burak Özçivit canlandırıyor. Bu sezon usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın da oyuncu kadrosuna dahil olduğu dizi dikkat çekmeye devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan dizide beylik mücadeleleri, aşk ve heyecan her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor.

Kuruluş Osman Dizisinin 28. Bölümünde Neler Oldu?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta yayınlanan 28. bölümünde heyecan yine zirvedeydi. Osman Bey'in kafaya taktığı Kulucuhisar Kalesi'ni fethetmesi ile Bizans sinirlenir. Bizans imparatoru Konstantiniye'nin öfkesini üzerine çeken Osman Bey için işler iyice zor bir hal almaya başlar. Konstantiniye planlarını sürekli bozan ve başarıları ile obanın sahibi olan bu beyi saf dışı bırakmaya karar verir. Bu iş için Bizans'ın en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola görevlendirilir. Kayı obasına yapılan baskın ile Bizans'ın amacı anlaşılır. Osman Bey bunun intikamını almaya karar verir. Aksakallılar'ın da görev verdiği Osman Bey alplerini toplar. Bu sırada Ertuğrul Bey'in dönüşü ise sevinçle karşılanır. Şimdi sıra Osman Bey ve Alplerinin Bizans'tan intikam almasındadır.

Kuruluş Osman dizisi geçen haftanın final sahnesi ile seyircileri merakta bıraktı. Ertuğrul Bey'in dönüşü ile nelerin değişeceği ve Osman Bey'in Bizans ile olan mücadelesi merak ediliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünün heyecanlı final sahnesinden sonra yayınlanan 29. bölüm tanıtımı merakı arttırdı. Kuruluş Osman dizisi beklenen 29. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.