Müge Anlı Tamamı Tek Parça 15 Ekim 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 15 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 15 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının rakipsiz programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran program çarpıcı gündemleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. ATV ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan programda ele alınan olaylar Türkiye'nin gündemini belirliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programında uzun yıllardır birçok cinayet açığı çıkarıldı. Kayıpların bulunduğu, dağılmış ailelerin bir araya getirildiği programda sır olmuş cinayetler çözülmeye devam ediyor. Programın cesur sunucusu Müge Anlı ve ekibi bu sezonda birçok olaya açıklık getiriyor. Sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Müge Anlı hafta içi her gün sevenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Ekimde Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana taşındı. Müge Anlı'nın programında 27 aydır kayıp olan  Saliha Çalışkan olayı araştırılmaya devam ediliyor. Saliha Çalışkan'ın kaybolması ile ilgili görgü tanıkları yeni açıklamalar yaptı. Saliha Çalışkan konusunda boşanmak üzere olduğu eşi Tuncay hala şüpheli durumunda.

Müge Anlı'nın yeni gündemlerinden biri olan kayıp emekli hemşire Hatice Tusu'nun kardeşi ve çocukları canlı yayına katıldı. Diğer gündemler biri ise ekim ayının başından beri kayıp olan 15 yaşındaki kız. İzmir'de kaybolan çocuktan hala haber yok.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programına geçtiğimiz günlerde damgasını vuran Şükran Sakin ise oğlunu aramaya devam ediyor. 32 yıl önce Sirkeci Tren Garı'na bıraktığı oğlunu aramak için Müge Anlı'ya gelen Şükran Sakin'in oğlu ile ilgili yeni ayrıntılar konuşuldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 15 Ekim Gündemleri?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bugün dün konuşulmaya başlanan gündemlerdeki gelişmeler ele alınacak. Saliha Çalışkan olayındaki gelişmeler, hemşire Hatice Tusu hakkında bilinmeyenler ve Şükran Sakin'in yeni açıklamaları Müge Anlı'da konuşulacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni gündem ve gelişmelerle bugün saat 10.00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.