Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 15 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hız kesmeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu sezon Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan program seyirciden büyük ilgi görüyor. Sabah saatlerine coşku katan program hafta içi her gün ekrana geliyor. Demet Akalın ve Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı kıpır kıpır ve eğlenceli program hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı her gün konuşulan farklı konular ve renkli konuklar ile izleyiciyi zengin bir içerik sunuyor. Sabah saatlerinin eğlenceli ve bilgili yarışması ele aldığı konular ve konsepti ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk olan sanat dünyasının ünlü isimleri özel hayatlarına ve kariyerlerine dair çarpıcı açıklamalar yapıyorlar. Sanattan sağlığı, mutfaktan magazine birçok konunun konuşulduğu program ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programında 14 Ekimde Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dünkü bölümüne sevilen şarkıları ile Ebru Polat konuk oldu. Ebru Polat şarkıları ile seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatırken programın diğer konukları Uzman Psikolog Esra Ezmeci ve Uzman psikolog Ramazan Saygın Şimşek ise sağlıklı evliliğin nasıl olması gerektiğini anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde ilişkiler hakkında konuşuldu ve eğlenceli şarkılar dinlendi. Bunlarla beraber sağlık konusunun da programın gündemi olduğu 14 Ekim yayınında İpek Kuşçu izleyicilere probiyotik tarifler verdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 15 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının merak edilen 15 ekim konukları ise Ivana Sert, Mansur Ark ve Hande Polat olacak. Mansur Ark sevilen şarkıları ile stüdyoya coşku katacak. Hande Polat'ın tarifleri ve Ivana Sert'in özel açıklamaları ile 15 Ekim programı bugün ekranlarda olacak. Müzik, moda, magazin ve sağlığın konuşulacağı program saat 09.45'te yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.